Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Τα Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης & Παιδείας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου πραγματοποίησε εκδήλωση την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στην αίθουσα «Λ.Φωκίδη» του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος για τα παιδιά των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου με θέμα την αφήγηση παιδικού παραμυθιού.
Η αφηγήτρια κα. Ανθή Θάνου ταξίδευσε τους μικρούς μας φίλους σε παραμύθια και αφηγήσεις με τη συνοδεία της μουσικής του κ Παναγιώτη Κουλέλα. Οι ήρωες των παραμυθιών ζωντάνεψαν στα μάτια των παιδιών μέσα από τη φωνή, την κίνηση και τη μιμητική. Η μουσική από το ούτι, την κιθάρα και τα κρουστά συντρόφευσαν τους  ήρωες και τα τραγούδια τα κατορθώματα τους. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τα τραγούδια που είχαν  ετοιμάσει ειδικά για την εκδήλωση οι λιλιπούτειοι μαθητές με την υποστήριξη και την καθοδήγηση των παιδαγωγών τους. Η γιορτή ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και για τους γονείς του παραβρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς είχαν ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία της αφήγησης του παραμυθιού και μοιράστηκαν  όμορφες  στιγμές με τα παιδία τους.
Με το πέρας της εκδήλωσης οι μικροί μαθητές απόλαυσαν κεράσματα και χυμούς, ευγενική χορηγία των εταιρειών «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ» και «ΜΕΒΓΑΛ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο