Πρόγραμμα Εθελοντισμού Μαϊου

Στα πλαίσια των δράσεων του Εθελοντισμού και της Βιβλιοθήκης σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα μηνός  Μαϊου 2014 και σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις δράσεις μας.

• 9 Μαίου ώρα 6:00 μ.μ. Β΄ Μέρος της Παιδικής Εκδήλωσης “Ο Βασιλιάς Μίδας και    το χρυσάφι όλης της γης”, από την εικαστικό-παιδαγωγό-     εμψυχώτρια κα Κατερίνα Γκαμπράνη.

• 12 Μαίου ώρα 7 μ.μ.   “Μάνα, Μητέρα, Μαμά” Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη      “Γιορτή της Μητέρας” μέσα από κείμενα της νεοελληνικής    και σύγχρονης λογοτεχνίας από τα μέλη της  Λέσχης  Ανάγνω-    σης του ΣΑΑΚ. Ελάτε να ψηλαφίσουμε  τις  “μάνες” γνωστών    και μη συγγραφέων και ποιητών. Γιατί η λογοτεχνία είναι      αποτύπωμα ζωής….Συντονίστρια η κα  Μαρία Ψωμά.
 
• 20 Μαϊου ώρα 6:00 μ.μ. Εξερευνώντας τον κόσμο των παραμυθιών με τα παιδιά      μέσω της αφήγησης και του θεατρικού παιχνιδιού.        Συντονίστρια η ψυχολόγος κα Υπατία Βρεττού.
 
• 22 Μαϊου ώρα 6:00 μ.μ.  “Διαβάζοντας Παραμύθια με τη Στέλλα”. Η ανάγνωση ενός     γνωστού παραμυθιού  δίνοντας διαφορετική διάσταση μέσω     της αφήγησης από την κα Στέλλα Μουμούρη.
 
• 29 Μαϊου ώρα 6:00 μ.μ. Παιδική Εκδήλωση “Ο άνθρωπος και η ζωή των άστρων” από     τον καθηγητή  Αστρονομίας κο Σταύρο Αυγολούπη.
 
• 31 Μαίου ώρα 6:30 μ.μ. “Παιδί και Μαθησιακές δυσκολίες” από την ψυχολόγο κα      Αναστασία Βαρσαμοπούλου.

                                                                                        Μετά τιμής ,

                                                                      Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

                                                                              Δόμνα Λειβαδοπούλου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο