Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη στη Διακρατική Συνάντηση GRASP στην Περούτζια

Συνεχίζοντας την πρωτοπόρο πορεία του σε θέματα περιβάλλοντος, ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ήταν παρών στη Διακρατική Συνάντηση του προγράμματος GRASP της ΕΕ, στην Περούτζια της Ιταλίας.

Ο δήμος εκπροσωπήθηκε από τριμελή αποστολή, που συμμετείχε στο σχεδιασμό των δράσεων, στη διαμόρφωση της πορείας και των επιδιωκόμενων αποτελεσμάτων του προγράμματος. Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε  όλοι οι εταίροι να προχωρήσουν στη σύνταξη της Διακήρυξης της Περούτζια, η οποία θα εγκαθιδρύει τη συνεργασία δημόσιων οργανισμών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που συμμετέχουν στον εφοδιασμό φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, στις περιοχές τους προγράμματος. Η Διακήρυξη θα οριστικοποιηθεί και θα υπογραφεί στην επόμενη Διακρατική Συνάντηση του GRASP, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεράσα της Ισπανίας, στις 5-6 Μαρτίου 2015.

Ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, πάντα ενεργός στις πράσινες πρακτικές, συμμετέχει ως εταίρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα GRASP, ενώ έχει δεσμευτεί να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα  κατά 20% μέχρι το 2020.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο