Διετή συντήρηση –επισκευή συστημάτων πυρανίχνευσης-πυρόσβεσης δημοτικών κτιριακών εγκαταστάσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ
εργασίας «Διετή συντήρηση –επισκευή συστημάτων πυρανίχνευσης-πυρόσβεσης δημοτικών
κτιριακών εγκαταστάσεων».

Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη ανακοινώνει ότι  ο Δήμος προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση της  εργασίας «Διετή συντήρηση –επισκευή συστημάτων πυρανίχνευσης-πυρόσβεσης δημοτικών κτιριακών εγκαταστάσεων» ενδεικτικού προϋπολογισμού 24.000,00 €  συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%. Κατόπιν τούτου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σφραγισμένες σε φάκελο προσφορές τους, στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δημοτικού καταστήματος, αναγράφοντας στο φάκελο «Υπόψη Τμήματος Προμηθειών» (Ταχ.Δ/νση: Απ. Σαμανίδη 21, Πανόραμα ΤΚ 55236), μέχρι την 11η Μαΐου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00μ.μ.  Επισημαίνεται ότι οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μόνο στο σύνολο του έργου συντήρησης.
Οι ενδιαφερόμενοι στον φάκελο προσφοράς που θα καταθέσουν πρέπει να συμπεριλάβουν:  

  • Υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν λάβει γνώση  των απαιτήσεων/προδιαγραφών της εργασίας και αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της αριθ. 13/2016 μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα Συγκοινωνιών, Εγκαταστάσεων & Ηλεκτρολογικών έργων.
  • Tο απαιτούμενο πιστοποιητικό του οικείου επιμελητηρίου με πιστοποίηση της εγγραφής για το συγκεκριμένο επάγγελμα  ή βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος από δημόσια αρχή .
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτουν τα καθοριζόμενα από τον Νόμο, κατάλληλα όργανα μέσα και προσωπικό.
  • Όλοι οι συντηρητές και τεχνικοί που θα εργαστούν στις εγκαταστάσεις του Δήμου, θα πρέπει να διαθέτουν τις κατάλληλες άδειες που προβλέπονται από την Ελληνική Νομοθεσία οι οποίες και θα παραδοθούν ιδιοχείρως σε αντίγραφο.
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ή συνεργάζεται με Ηλεκτρολόγο ή Μηχανολόγο Μηχανικό με τα πλήρη στοιχεία του και υπεύθυνη δήλωση του Ηλεκτρολόγου ή Μηχανολόγου Μηχανικού ότι αποδέχεται να υπογράφει υπεύθυνες δηλώσεις για την καλή λειτουργία των συντηρούμενων εγκαταστάσεων, που θα ζητούνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την έκδοση ή την ανανέωση των πιστοποιητικών (ενεργητικής) πυροπροστασίας.
  • Αναλυτική οικονομική προσφορά, όπου θα περιγράφεται ο προϋπολογισμός της προσφοράς όπως

o    στην ομάδα Α, η τιμή προσφοράς  ανά άρθρο,  με ποσοστό ή αριθμητικά
o    ομάδα Β (κατ’ αποκοπή),    τιμή προσφοράς με έκπτωση μόνο με ενιαίο ποσοστό που θα ισχύει αντίστοιχα και στις τιμές του τιμολογίου των άρθρων της ομάδας Β
o   Σύνολο προσφερόμενης δαπάνης 
Αντίγραφα της  αριθ. 13/2016  μελέτης παρέχονται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.pilea-hortiatis.gr,  καθώς και από το Τμήμα Προμηθειών-Αποθήκης μετά από ηλεκτρονικό αίτημα mailto:[email protected]. Αρμόδια υπάλληλος: Αικ.Τριανταφυλλίδου τηλ.: 2313301046, fax: 2310-332361. Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές παρέχονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών  του Δήμου, αρμόδια υπάλληλος  Κυριακή Σάη Πολιτικός Μηχανικός με Β΄β , τηλ. 2313302706.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ

 

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο