Δελτίο Τύπου Σωματείου “Κίνησης Πολιτών Ίδρυσης Λαογραφικού Μουσείου Πυλαίας” για την πρώτη εκδήλωση-ομιλία τους

Mέσα  σε μία  θετική  και  ιδιαίτερα όμορφη και φιλική  ατμόσφαιρα  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου την  Κυριακή 11.12.2016 και ώρα 11:00  π.μ  στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας «Πέτρινο» , η πρώτη εκδήλωση-ομιλία του Σωματείου «Κίνηση Πολιτών Ίδρυσης Λαογραφικού Μουσείου Πυλαίας» με θέμα «Γιατί ένα Λαογραφικό Μουσείο στην Πυλαία».
Ο κύριος ομιλητής , κ. Ζήσης Σκαμπάλης, αρχιτέκτονας και Διευθυντής του ΛΕΜΜ-Θ με τον χαρισματικό του τρόπο   ανέπτυξε την ομιλία του, συνεπήρε και καθήλωσε πραγματικά το ακροατήριο που έφυγε ενθουσιασμένο.
Την έναρξη έκανε η Πρόεδρος κα. Στέλλα Δόσπρα-Ουζούνη ενημερώνοντας το κοινό για τις μέχρι τώρα ενέργειες του Σωματείου και τις θετικές εξελίξεις.
Προλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Πατέρας Δημήτριος και μέλος του Σωματείου, δίνοντας την ευλογία του και τις πιο θερμές ευχές για καλή επιτυχία.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος ΚαΪτεζίδης και μέλος επίσης του Σωματείου, συνεχάρει τα μέλη  για  τις μέχρι τώρα προσπάθειές τους  και δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής.
Η εκδήλωση-ομιλία έκλεισε με ερωτήσεις των ακροατών.
Το Δ.Σ του Σωματείου εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους ,συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια να αποκτήσει επιτέλους  η μεγαλύτερη κοινότητα του Δήμου, η Πυλαία μας ,το δικό της Λαογραφικό Μουσείο.
Ευχαριστούμε ΟΛΟ το ακροατήριο, ευχαριστούμε τον Πανοσιολογιώτατο Πατέρα Δημήτριο, τον Δήμαρχο μετά της συζύγου του Αγάπης, τους Δημοτικούς Συμβούλους: κο Γιάννη Καρτάλη, κα Κυριακή Φαρίνη, κα Ελένη Γιαννούδη, κο Γιάννη Σαριδάκη, κο Νίκο Καρίκα (μέλη του Σωματείου).
Τους Τοπικούς Συμβούλους : κο  Πασχάλη Τσαμπάζη, κα Αθηνά Καμπουρλάζου-Τσουρέλα (μέλη του Σωματείου) και τους πρώην Δημάρχους Πυλαίας, κο Στέφανο Μποζίνη, κο Απόστολο Κουκουρίκο(μέλη του Σωματείου) καθώς και τον Πυλαιώτη κο Σταύρο ΜωραΪτη, Πρόεδρο του Χορευτικού Ομίλου  Θέρμης(μέλος επίσης του Σωματείου).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο