Πρεμιέρα με το αμερικάνικο μιούζικαλ «The greatest showman» στο δημοτικό σινεμά της Πυλαίας

Με το αμερικάνικο μιούζικαλ  «The greatest showman»  και με ελεύθερη είσοδο για όλους κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 27 Ιουνίου (ώρα έναρξης 9.00 το βράδυ) ο δημοτικός κινηματογράφος «Cine ΠΥΛΑΙA», ανανεώνοντας το καλοκαιρινό ραντεβού του με τους σινεφίλ. Μια εκκίνηση που παραδοσιακά δίνεται κάθε χρονιά μετά το τέλος των εκδηλώσεων του Καλλιτεχνικού Ιούνη.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Χιου Τζάκμαν, Ζακ Εφρόν και Μισέλ Ουίλιαμς, αποτελεί ένα αυθεντικό μιούζικαλ που παρουσιάζει τη γέννηση της σόου μπίζνες στην Αμερική. Με το σενάριο να παρουσιάζει την ιστορία ενός ορφανού, πάμφτωχου, αλλά φιλόδοξου και γεμάτου ιδέες ανθρώπου που θα ρισκάρει τα πάντα για ένα εναλλακτικό σόου και να δημιουργήσει  στα μέσα του 19ου αιώνα τη σύγχρονη μορφή της showbiz. Πρόκειται για μια φαντασμαγορική μουσική βιογραφία που, πάνω σε ένα προσχηματικό και απλοϊκό σενάριο, «απογειώνει» το θεαματικό στοιχείο.

Το «Cine ΠΥΛΑΙΑ» για έκτη συνεχόμενη χρονιά αναμένεται και φέτος να χαρίσει αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας στους πολίτες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, αλλά και στους Θεσσαλονικείς. Και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία που καταγράφει τα πρώτα πέντε χρόνια λειτουργίας του.

Το «Cine ΠΥΛΑΙΑ» βρίσκεται στο «Πέτρινο» Πολιτιστικό Κέντρο, Πολυτεχνείου 20, στο κέντρο της Πυλαίας. Είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα εικόνας και ήχου, με άνετες καρέκλες σκηνοθέτη και τραπεζάκια, όπως αρμόζει σε ένα θερινό σινεμά, με τη λειτουργική του αμφιθεατρική διάταξη, ενώ διαθέτει δικό του parking. Όσο για το πρόγραμμα οι ταινίες είναι Α’ προβολής και προβάλλονται σε Πανελλήνια πρώτη.

Μερικές από τις ταινίες:

–         MAMMA MIA 2: HERE WE GO AGAIN     Η συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας.
–         Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 8 (ΟCEAN’S 8)   Κωμική περιπέτεια με τη Σάντρα Μπούλοκ και την Κέιτ Μπλάνσετ.
–         MISSION IMPOSSIBLE 6: FALLOUT   Η νέα ταινία της γνωστής περιπέτειας με τον Τομ Κρουζ.
–         Οι Γαλλικές κωμωδίες:  “ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ”,   “ΠΑΝΤΕΨΟΥ ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ!”,   “ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΠΟΨΕ;”
–         Η Ισπανική κωμωδία  “ΚΗΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ”
–         Οι παιδικές ταινίες:  “ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2”, 
“ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ”,
“ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ & ΓΟΥΙΝΙ”
 
Για πληροφορίες προβολών μπορείτε να κάντε κλικ στην ιστοσελίδα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη ( www.pilea-hortaitis.gr), στο προφίλ του facebook  Σινέ Πυλαία και στo τηλέφωνο 2313302635. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο