Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προσφοράς για την εργασία “Συντήρηση εξοπλισμού και πληροφοριών Aθμιας Εκπαίδευσης

Η σχολική επιτροπή ενδιαφέρεται να αναθέσει την εργασία με τίτλο «ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Α’ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ », ενδεικτικού προϋπολογισμού 6.572€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 9566/22-3-2019 μελέτη.
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει παρακαλούμε όπως στείλετε με email, ( [email protected]) έως 10/4/2019, τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. Υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχεστε τους όρους της 9566/10-4-2019 μελέτης.
  2. Απόσπασμα ποινικού μητρώου.
  3. Βεβαιώσεις ή/και πιστοποιήσεις από διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό (Microsoft, CompTia) ότι ειδικεύεται  στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των πληροφοριακών συστημάτων με εξειδίκευση σε αυτό .
  4. Υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει εμπειρία σε έργο αντίστοιχου μεγέθους και απαιτήσεων και είναι σε θέση να παρέχει άμεσα σχετικά μηχανήματα αντικατάστασης (υπολογιστές και εκτυπωτές) με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Επίσης να αναγράφεται ότι διαθέτει σχετικό προσωπικό με εξειδικευμένες ηλεκτρολογικές γνώσεις έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις στις υποδομές των εσωτερικών σχολικών δικτύων και αντίστοιχο εξοπλισμό ψηφιακής μέτρησης και πιστοποίησης δικτυακών γραμμών.
  5. Τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα όταν πρόκειται για νομικά πρόσωπα ώστε να προκύπτει ο διαχειριστής του νομικού προσώπου
  6. Φορολογική Ενημερότητα
  7. Ασφαλιστική Ενημερότητα
  8. Οικονομική Προσφορά

                                                                                                     Ο Πρόεδρος
 
                                                                                                 Ηλίας Παρασκευάς

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο