ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – COVID 19»

Ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Εθελοντισμού καλεί όσους έχουν πληγεί από την πανδημία Covid 19 (αναστολή σύμβασης εργασίας, απόλυση κ.λ.π.) να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να συμπεριληφθούν στη διάθεση διατακτικών σούπερ μάρκετ για την κάλυψη εκτάκτων επισιτιστικών αναγκών, στο πλαίσιο του προγράμματος « Είμαστε Οικογένεια – Covid-19», το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος  Νιάρχος, δωρητή του προγράμματος. Το εν λόγω κοινωνικό πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ‘‘ΜΠΟΡΟΥΜΕ’’. Η παρούσα πρόσκληση αφορά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.  
Η παράδοση των διατακτικών θα γίνεται μηνιαίως από την Κοινωνική Υπηρεσία στους ωφελούμενους.
  Απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη στο Πρόγραμμα:

  • Αίτηση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα.
  • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και άδειας διαμονής σε ισχύ.
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (τελευταίου τριμήνου)
  • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή μισθωτήριο συμβόλαιο ή λογαριασμό ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, ΟΤΕ (στο όνομα του αιτούντα)
  • Έγγραφο που να αποδεικνύει απόλυση ή αναστολή εργασίας κατά την περίοδο της πανδημίας.

Όλα τα δικαιολογητικά απαιτείται να είναι σε απλά φωτοαντίγραφα. Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των αιτούντων θα γίνεται σύμφωνα με τον  Γενικό Κανονισμό 679/2016 ΕΕ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση, με την ταυτόχρονη επισύναψη των απαιτούμενων δικαιολογητικών, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] ή εναλλακτικά αυστηρά κατόπιν ραντεβού στην Αγίου Χριστοφόρου 1, 55534, Πυλαία (1 ος όροφος) από τις 9:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., καθημερινά. Για τη διάθεση των διατακτικών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μεταξύ των αιτούντων που έχουν καταθέσει πλήρη δικαιολογητικά και μέχρι της εξαντλήσεως των διατακτικών του προγράμματος.
 
Περίοδος υποβολής αιτήσεων: Όσες αιτήσεις κατατεθούν έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 θα συμπεριληφθούν στη διανομή Νοεμβρίου.  
 
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310 948639, 2310 921645
 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο