Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Leader από την ΑΝΕΘ στη δημοτική κοινότητα Ασβεστοχωρίου

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος Leader στο νομό Θεσσαλονίκης που αφορά στην επιλέξιμη περιοχή του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη διοργανώνει η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΑΝΕΘ) για τους ενδιαφερόμενους αγρότες, ιδιώτες και επιχειρηματίες. 

Η συνάντηση πραγματοποιείται την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της δημοτικής κοινότητας Ασβεστοχωρίου (πλατεία Δημοκρατίας). Υλοποιείται στο πλαίσιο της 4ης πρόσκλησης του εν λόγω ευρωπαϊκού προγράμματος με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού και των φορέων της περιοχής παρέμβασης. Οι βασικές κατηγορίες δράσεων αφορούν σε επιχειρήσεις:
• μεταποίησης γεωργικών προϊόντων,
• παροχής υπηρεσιών,
• παραγωγής ειδών διατροφής μετά την 1η μεταποίηση,
• βιοτεχνικές μονάδες και
• δικτύωση ομοειδών ή συμπληρωματικών επιχειρήσεων.

Στη διάρκεια της συνάντησης, στελέχη της ΑΝΕΘ θα αναλύσουν τους στόχους και το περιεχόμενο του τοπικού προγράμματος και στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση της διαδικασίας αξιολόγησης, ένταξης και παρακολούθησης της υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων των δικαιούχων του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της Ομάδας Τοπικής Δράσης καθώς και στην ιστοσελίδα: www.aneth.gr.
• Η Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τα Παραρτήματα της διατίθενται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-16:00) στα γραφεία της Ομάδας Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.), στη διεύθυνση: Θεσσαλονίκη, Πλούτωνος 27, 3ος όροφος. Τ.Κ. 54655, τηλ. 2310 801070.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο