Πύλη Διαμεσολάβησης: Τρόπος λειτουργίας

Η νέα ΠΥΛΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη λειτουργεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και είναι ΑΝΟΙΧΤΗ σε κάθε πολίτη και επιχείρηση.

  • Παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ από κορυφαίους διαμεσολαβητές.
  • Παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ, υπό προϋποθέσεις, σε άπορους πολίτες του δήμου με βάση ειδικά κοινωνικά κριτήρια.
  • Παρέχει ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ πληροφόρηση, χρήσιμες οδηγίες και συνδέσμους επικοινωνίας για όσους επιλέξουν να κάνουν χρήση της διαμεσολάβησης για την επίλυση των διαφορών τους.     

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της ΠΥΛΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ του δήμου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ

Για όσους θέλουν να συζητήσουν κατ’ ιδίαν με κάποιον από τους διαμεσολαβητές της ΠΥΛΗΣ, μπορούν να επισκεφτούν το γραφείο της ΠΥΛΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ, το οποίο λειτουργεί για κατ’ ιδίαν ενημερωτικές συναντήσεις κάθε Τετάρτη 17:00-19:00, αφού προηγηθεί συνεννόησή τους με την κα Έλενα Κολτσάκη, Υπεύθυνη της Πύλης.   
   

  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσοι προτιμούν να εξοικονομήσουν χρόνο μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Υπεύθυνη της Πύλης Διαμεσολάβησης, κα Έλενα Κολτσάκη, στο τηλέφωνο 2313-302614 Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00-17:00. Μπορούν έτσι να έχουν μια πρώτη συζήτηση για τη διαμεσολάβηση ή και να προγραμματίσουν  μια συνάντηση ενημέρωσης στους χώρους της Πύλης με την ίδια ή με κάποιον από τους διαμεσολαβητές της Πύλης.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ε-MAIL

Για όσους επιλέγουν την ηλεκτρονική μορφή επικοινωνίας με την ΠΥΛΗ, μπορούν να στέλνουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Πύλης [email protected] με ερωτήματα για τη διαμεσολάβηση ή με αιτήματα για συναντήσεις. Όλα τα μηνύματα φτάνουν στην Υπεύθυνη της ΠΥΛΗΣ και απαντώνται το αργότερο την επόμενη ημέρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο