Ανακοίνωση για επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ του δήμου μας

Αγαπητές φίλες και φίλοι, μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας!

Τα ΚΑΠΗ όλου του δήμου μας ανοίγουν ξανά την αγκαλιά τους και σας υποδέχονται με αγάπη μετά από 2χρόνια αυστηρών περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας covid-19.

Όπως και εσείς έτσι και εμείς θέλουμε να μοιραστούμε την χαρά και την ελπίδα που φέρνει η υγειονομική χαλάρωση σε συνδυασμό με το υψηλό ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης που υπάρχει και στην Ελλάδα, έτσι ώστε να επανέλθουμε στην προ covid κανονικότητα μας.

Τα ΚΑΠΗ του δήμου μας ανοίγουν για να προσφέρουν ξανά στέγη τόσο  σε φιλικές σχέσεις ετών, όσο και στην αναγκαία συντροφικότητα που έχουν ανάγκη οι πάντες μα πολύ περισσότερο όλοι εσείς. Μαζί και οι ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες που δεν σταμάτησαν ακόμη και μέσα στην κορύφωση της πανδημίας, σύμφωνα πάντοτε με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις δομές των ΚΑΠΗ του δήμου.

Σας παρακαλούμε όλους για την αυστηρή τήρηση του μέτρου της μάσκας εντός των χώρων των ΚΑΠΗ και των κανόνων αποστάσεως και υγιεινής, έτσι ώστε αυτά τα χαμόγελα που γεννά η επιστροφή στην κανονικότητα, να συνεχιστούν απρόσκοπτα και χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα.

Καλή και ασφαλή διαμονή στον αγαπημένο χώρο σας! Καλώς ορίσατε στο σπιτικό σας!

Με εκτίμηση

Κατερίνα Λυρούδη

Δημοτική Σύμβουλος – Πρόεδρος ΚΕΚΠΑΠ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο