Δυναμικό παρόν στον αγώνα υπέρ του εθελοντισμού και για ένα καθαρό περιβάλλον δηλώνει για άλλη μια φορά ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το περιβάλλον και στο πλαίσιο των διαρκών πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος και της ευαισθητοποίησης των πολιτών, ο δήμος μας προγραμματίζει τον καθαρισμό της περιοχής στα Πλατανάκια, στο Πανόραμα, ένας καθαρισμός που θα γίνει την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 10 το πρωί.
Η πρωτοβουλία, η οποία γίνεται μόλις πέντε 24ωρα μετά την παγκόσμια ημέρα για το περιβάλλον, πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον «ΣΚΑΙ» και θα προβληθεί από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του γνωστού ομίλου.

Η πρωτοβουλία είναι ανοιχτή σε όλους τους δημότες και η δημοτική αρχή ενθαρρύνει τη συμμετοχή των πολιτών σε οικολογικές δράσεις που ομορφαίνουν το δήμο μας και προστατεύουν το φυσικό του περιβάλλον. Κάθε εθελοντική συνδρομή είναι καλοδεχούμενη.
Ραντεβού όλοι μαζί, την Κυριακή 10 Ιουνίου, στις 10 το πρωί στα «Πλατανάκια», στο Πανόραμα. Γιατί ο αγώνας για ένα καθαρό περιβάλλον αφορά όλους μας.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο για την ευαισθησία του στα θέματα περιβάλλοντος και τη στήριξη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας καθώς και στο Πολυκατάστημα ATTICA στο Mediterranean Cosmos και στο «Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος» για την ευγενική τους χορηγία.


