18 και 19 Μαΐου το Δημοτικό Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου Φιλύρου “Αντωνιάδης Ιωάννης”

Για τρίτη συνεχόμενη χρόνια η αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, “γεμίζει παιδικά χαμόγελα” το γήπεδο ποδοσφαίρου του Φιλύρου, προσκαλώντας όλες τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του δήμου να συμμετέχουν στο, καθιερωμένο πλέον, τουρνουά ποδοσφαίρου.

To 3ο δημοτικό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα, στο χώρο του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου 11x11, στο δάσος της δημοτικής κοινότητας Φιλύρου. Πρόκειται για μία διοργάνωση που έχει ως σκοπό, την άθληση, την ψυχαγωγία και την ανάπτυξη της ομαδικότητας στα παιδιά,  μέσα από ένα διήμερο γεμάτο ποδοσφαιρικές στιγμές και συγκινήσεις.

“Είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, διοργανώνοντας πληθώρα δράσεων και δραστηριοτήτων που θα φωτίσουν την ορθή έννοια του ευ αγωνίζεσθαι και θα αναπτύξουν τα αισθήματα ευγενούς άμιλλας, υγιούς συναγωνισμού και συνεργασίας στους μικρούς συμμετέχοντες. Το τουρνουά μας δεν έχει χαρακτήρα ανταγωνιστικό αλλά συναγωνιστικό. Σημασία έχει το παιχνίδι, νικητής είναι η συμμετοχή!”, τόνισε σε μήνυμά του ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο