ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ

Η Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη προτίθεται  να προβεί στην απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσίας «Καθαριότητα του 3 ου Δημοτικού Πυλαίας». Κατόπιν τούτου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις οικονομικές προσφορές τους στο Τμήμα των σχολικών επιτροπών  του Δήμου ( Αγ, Γεωργίου 4 Πανόραμα ΤΚ 55236), μέχρι την Παρασκευή 24/7/2015 και ώρα 12:00. Οι προσφορές θα υποβάλλονται σε σφραγισμένους φακέλους.
Κριτήριο κατακύρωσης θα είναι η χαμηλότερη τιμή .
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναγράφουν στην προσφορά τους ότι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της  υπ’ αριθ. 266/18-6-2015 μελέτης όπως αυτή εγκρίθηκε με τη υπ’ αριθμ. 89/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και ότι η προσφορά τους είναι, επί ποινή αποκλεισμού, σύμφωνη με τις τεχνικές προδιαγραφές  αυτής.  
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν:
τεχνική προσφορά στην οποία θα αναφέρουν

  1. τον μηχανολογικό εξοπλισμό,
  2. τα αναλώσιμα και ιδίως ότι τα απορρυπαντικά θα είναι οικολογικά, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική πιστοποίηση.
  3.  τον τρόπο εκτέλεσης της εργασίας καθαριότητας

Οικονομική Προσφορά
Ι. Η τιμή προσφοράς, η οποία πρέπει να δίνεται ως σύνολο δαπάνης.
Η προσφερόμενη τιμή δίνεται σε (€) ευρώ.
ΙΙ. Το συνολικό ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό που προσφέρεται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό και το τελικό ποσό της προσφοράς.
Επιπλέον, σύμφωνα με το άρθρο 68 του Ν.3863/10 όπως αυτό έχει αντικατασταθεί από το άρθρο 22 του Ν.4144/13, οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών καθαριότητας εντός της οικονομική προσφορά τους θα πρέπει να αναφέρουν, να εξειδικεύουν σε χωριστό κεφάλαιο με ποινή αποκλεισμού και τα εξής:
α) Τον αριθμό των εργαζομένων που θα απασχοληθούν στο έργο
β) τα τετραγωνικά μέτρα καθαρισμού ανά άτομο

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο