Αλλάζουν οι δρόμοι σε όλο τον δήμο. Ι. Καϊτεζίδης: «Ασφαλτοστρώσαμε ήδη 120 δρόμους άνω των 30χλμ. και συνεχίζουμε σύμφωνα με το πρόγραμμα έως το καλοκαίρι του 2024». Σε εξέλιξη το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων των 10 εκατομμυρίων ευρώ

Έχουν ήδη ασφαλτοστρωθεί στο Πανόραμα, την Πυλαία και τον Χορτιάτη πάνω από 120 δρόμοι, συνολικού μήκους 30 χιλιομέτρων ενώ τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα θα επεκταθεί στο Ασβεστοχώρι, το Φίλυρο και την Εξοχή.

Τελική προοπτική είναι έως το καλοκαίρι του 2024 να έχουν ασφαλτοστρωθεί πάνω από 180 δρόμοι σε όλο τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στην ιστορία του Δήμου, ένα έργο που υλοποιείται χάρη στον έγκαιρο σχεδιασμό και τη σοβαρή δουλειά της δημοτικής αρχής και χρηματοδοτείται με το ποσό ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων ευρώ από το πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας» του υπουργείου Εσωτερικών και από δημοτικούς πόρους.

Ήδη άλλαξε η εικόνα σημαντικών δρόμων στο Πανόραμα όπως χαρακτηριστικά  οι οδοί Αναλήψεως, Λεβαντή, Γυμνασίου, Καμπουρίδη, Πηλείδη, στον Χορτιάτη οι οδοί Μητροπολίτη Γεναδίου, Αγίου Βασιλείου, Αγίου Νικολάου, στην Πυλαία οι οδοί Δελφών, Βουλγαροκτόνου, Αμπελώνων, Σελεύκου, Πρασακάκη, Εγνατίας και πολλοί – πολλοί άλλοι.

«Συνεχίζουμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων και μετά τις εκλογές, όπως ακριβώς το υποσχεθήκαμε. Προσωπική μου δέσμευση και υπόσχεση είναι ότι οι δρόμοι του δήμου μας  από άκρη σ’ άκρη  θα αλλάξουν εικόνα.

Θέλουμε να έχουμε δρόμους που τιμούν τον δήμο μας. Είναι μια πράξη ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας. Προτεραιότητά μας η οδική ασφάλεια. Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, ακόμη πιο εντυπωσιακή όμως είναι η ουσία: αποκτούμε ένα ασφαλές και σύγχρονο οδικό δίκτυο», δήλωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

 

https://youtu.be/-geSEVfjiV0

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο