ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «Αντώνης Καραμπουρνιώτης»

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης παραχώρησε αφιλοκερδώς το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ποδοσφαίρου «Αντώνης Καραμπουρνιώτης» στην Πυλαία για τη διεξαγωγή του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Την ευθύνη για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος έχει η Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης καθώς ο Δήμος μόνο παραχωρεί τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις για την πραγματοποίηση των ποδοσφαιρικών αγώνων.
Δυστυχώς πέρα από κάθε πνεύμα ευγενούς αθλητικής άμιλλας γίναμε τις τελευταίες μέρες μάρτυρες συνεχών επεισοδίων με τη ρίψη καπνογόνων και άλλων εκρηκτικών καθώς και επεισοδίων βίας από μαθητές σε βάρος καθηγητή αλλά και μεταξύ τους, με αποτέλεσμα την διακομιδή 15χρονου ανηλίκου στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Επειδή ο Δήμος δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να παρακολουθεί ως θεατής φαινόμενα βίας που μεταφέρουν ακόμη και σε σχολικούς αγώνες τις εικόνες των ελληνικών γηπέδων, με μεγάλη του λύπη και για τη διασφάλιση της τάξης και της ακεραιότητας τόσο των αθλητών αλλά και των θεατών αποφασίζει την ανάκληση της άδειας παραχώρησης διεξαγωγής των αγώνων με άμεση εφαρμογή από αύριο Τρίτη 21/02/2023. Παράλληλα καλεί την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Αστυνομία να εγγυηθούν την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών σχολικών αγώνων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο