ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ OPEN CALL 2022

H Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη (Κ.Ε.Π.Α.Π) σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους καλλιτέχνες που διαμένουν στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και οι οποίοι θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του 2022.
Η πρόσκληση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης του νέου επετειακού καλλιτεχνικού προγραμματισμού του 2022 που συμπεριλαμβάνει τη στήριξη των καλλιτεχνών του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.
Αναζητούνται καλλιτεχνικές προτάσεις δημιουργών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μουσικής, της λογοτεχνίας, του θεάτρου και των εικαστικών ή στον συνδυασμό αυτών.
Από τις προτάσεις που θα κατατεθούν θα επιλεγούν δύο προτάσεις που θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της ΚΕΠΑΠ και το κόστος αυτών δεν θα ξεπερνάει τα 1.000€ (μικτά) για κάθε εκδήλωση( 1240 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Για την κάλυψη των οικονομικών θα πρέπει να υπάρχουν τα αντίστοιχα παραστατικά (τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών)

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν:

  1. Αναλυτική Πρόταση
  2. Βιογραφικό Σημείωμα του Καλλιτέχνη

Οι τεχνικές προδιαγραφές για τυχόν ηχητική κάλυψη κ.λ.π καλύπτεται από τους διοργανωτές μέχρι του ποσού των 250€( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α). Τυχόν επιπλέον τεχνικές απαιτήσεις βαρύνουν και καλύπτονται από τις καλλιτεχνικές ομάδες, καλλιτέχνες που θα επιλεχθούν.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων Παρασκευή 14|01|2022 και ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων Κυριακή 28| 02|2022.
Email Υποδοχής Προτάσεων: [email protected]

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων δεν έχουν όσοι διατηρούν σχέση εργασίας με την ΚΕΠΑΠ.
Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή της ΚΕΠΑΠ που απαρτίζεται από την Πρόεδρο της ΚΕΠΑΠ κ. Παρασκευή ( Βίβιαν) Λιόλιου, την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ερατώ Αλακιοζίδου και ένα άτομο από το Καλλιτεχνικό Διδακτικό προσωπικό της ΚΕΠΑΠ.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο