Χριστουγεννιάτικη συναυλία του 2ου Γυμνασίου Πυλαίας και του 1ου Δημοτικού Ασβεστοχωρίου στο Πέτρινο – Τα σχολεία μας τραγουδούν τα κάλαντα!

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιδικά χαμόγελα, ζεστές φωνές και όμορφες ευχές θα πλημμυρίσουν το Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο της Πυλαίας στη χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, σε συνεργασία με το  2ο Γυμνάσιο Πυλαίας και  το 1ο Δημοτικό  Σχολείο Ασβεστοχωρίου τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ..

Στην εκδήλωση, η οποία έχει τον τίτλο «Τα σχολεία μας τραγουδούν τα κάλαντα» μαθητές και μαθήτριες των δύο σχολείων, μαζί με γονείς και εκπαιδευτικούς, θα ψάλουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και γιορτινές ψαλμωδίες, προσφέροντας σε όλους όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές λίγες ημέρες πριν την έλευση του Θεανθρώπου.

Μαζί στην εκδήλωση και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος σε δήλωσή του τονίζει τη σημασία τέτοιων συναντήσεων. «Χαίρομαι που τα παιδιά από τα σχολεία μας θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικες ψαλμωδίες. Μαζί με τα Χριστούγεννα έρχεται και η ελπίδα για καλύτερες μέρες. Ιδιαίτερα φέτος που ξαναβρισκόμαστε τους ανθρώπους μας, βλέπουμε τα πρόσωπά τους χωρίς μάσκες και διακρίνουμε τα χαμόγελά τους και επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Εύχομαι υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους και ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος ελπίδα, αισιόδοξες στιγμές και ανθρωπιά».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο