Cine Πανόραμα

Φίλες και φίλοι,

Δροσερή όαση Πολιτισμού, το CINE Πανόραμα, ο δημοτικός θερινός κινηματογραφικός μας παράδεισος, σφραγίζει φέτος το καλοκαίρι 23 χρόνια λειτουργίας και ισάριθμων συναρπαστικών μας περιπλανήσεων στον χώρο της 7ης Τέχνης.

Σαν μια γλυκιά απόδραση, σχεδιασμένη από καιρό, μετά από την πολύμηνη καραντίνα και τα αναγκαία, αλλά δύσκολα περιοριστικά μέτρα, έρχεται να ξεσηκώσει τη φαντασία μας, να γαργαλήσει τον ρομαντισμό μας.

Είναι αλήθεια ότι το φετινό καλοκαίρι για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Οι αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων θα μεγαλώσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας, ενώ θα μειωθεί ο αριθμός των θεατών.

Για την ασφάλεια μας, πειθαρχούμε στα μέτρα, κλείνουμε έγκαιρα εισιτήριο από το τηλέφωνο και εκτός από την σινεφίλ μας διάθεση και ένα ελαφρύ μπουφανάκι, μαζί μας φέτος παίρνουμε προληπτικά και…. το αντισηπτικό μας.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι μπορεί η  περιπέτεια του κορωνοϊού να μας  έκλεισε στα σπίτια μας, αλλά δεν περιόρισε την αγάπη μας για τον καλό, τον ποιοτικό κινηματογράφο.

Αντίθετα μεγάλωσε τη νοσταλγία, την επιθυμία μας, να ξαναβρεθούμε πάλι εκεί στην κατάφυτη αυλή του CINE Πανόραμα, να βουλιάξουμε στα πάνινα καθίσματά του,  να πατήσουμε στο χαλίκι των διαδρόμων του.

Σας περιμένω  να ξαναζήσουμε και φέτος με ασφάλεια, μοναδικές  καλοκαιρινές βραδιές.  Να απολαύσουμε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες με άριστες τεχνικές προδιαγραφές και με  μυρωδιές από πασατέμπο, αγιόκλημα και γιασεμί.

Σας ευχαριστώ
Ιγνάτιος Καϊτεζίδης
Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ:

Συνιστάται:
Η τηλεφωνική κράτηση εισιτηρίων στο 2310346720. 
Η κράτηση θα ισχύει μέχρι 30 λεπτά πριν την έναρξη της προβολής.

  • Η έγκαιρη προσέλευση προς αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο.
  • Να προτιμάται η προβολή των 11, λόγω μειωμένου εισιτηρίου και χαμηλότερης προσέλευσης.
  • Να τηρούνται με πειθαρχία τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του Υγειονομικού  Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Πολιτισμού και τις υποδείξεις του προσωπικού.
Ο χώρος του Cine Πανόραμα έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις νέες διατάξεις με μεγαλύτερες αποστάσεις για την προστασία της υγείας θεατών και προσωπικού. Επίσης λαμβάνονται όλα τα μέτρα ασφάλειας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021

Πέμπτη 17.06.2021 έως και Τετάρτη 23.06.2021 

Ώρα προβολής 21:00

ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
PROMISING YOUNG WOMAN

Σκην.: Emerald Fennell
Πρωτ.: Carey Mulligan

Mια γυναίκα που η φήμη που τη συνοδεύει είναι πως κάποτε ήταν μια πολύ υποσχόμενη φοιτήτρια ιατρικής αλλά άφησε τη σχολή κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Κάποια στιγμή αποφασίζει να εκδικηθεί τους πρωταίτιους του ανεπούλωτου προσωπικού της τραύματος και μαζί τους καθ’ έξιν ή κατ’ επάγγελμα απολογητές τους.

Πέμπτη 17.06.2021 έως και Τετάρτη 23.06.2021 

Ώρα προβολής 23:00

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ 2
A QUIET PLACE 2

Σκην.: John Krasinski
Πρωτ.: Cillian Murphy

Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ (Έμιλι Μπλαντ, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ) πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο