ΔΙΑΛΕΞΗ για τις δυναμικές της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ της Νέλης Βυζαντιάδου στις 18/9 στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η εκδήλωση με τίτλο «Μια φορά και έναν καιρό ήταν μία οικογένεια» με τη Νέλη Βυζαντιάδου που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 18/9 στο Πανόραμα
ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ
εξαιτίας νόσησης των συντελεστών.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ «ΔΥΣΚΟΛΑ» μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού με το σχολείο, το σπίτι, τα παιδιά, την οικογένεια να βρίσκονται στις προτεραιότητες να συνθέτουν και να επηρεάζουν τη ζωή και την καθημερινότητα.

Στο πλαίσιο αυτό πρόσκληση προς τους δημότες να συμμετέχουν σε διάλεξη της γνωστής ψυχοθεραπεύτριας και συγγραφέως  Νέλης Βυζαντιάδου με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια οικογένεια», απευθύνουν ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.Α.Π.) Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη Βίκυ Κανέλλου.

Θα ακολουθήσει μια χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση  για τις δυναμικές που αναπτύσσονται στην οικογένεια, τις σχέσεις των μελών της και τα παιχνίδια που παίζονται στο εσωτερικό της με τη συμμετοχή της θεατρική ομάδα της Κ.Ε.Π.Α.Π. με τις ηθοποιούς Νεφέλη Ανθοπούλου και Άννα Κυριακίδου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 στις 7.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος (Αποστόλου Σαμανίδη 21, Δημαρχείο Πανοράματος) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο