Διευκρινίσεις για τον τρόπο κατανομής των ωρών στο ΔΑΚ Πανοράματος:

  1. Ο Δήμος και η αρμόδια υπηρεσία αθλητισμού ουδεμία ανάμειξη έχουν στην κατανομή των ωρών στο ΔΑΚ Πανοράματος. Την κατανομή των ωρών κάνουν οι ίδιοι οι αθλητικοί σύλλογοι, χρήστες των γηπέδων, που  καταρτίζουν με συμφωνία τους το πρόγραμμα χρήσης των  γηπέδων με σεβασμό στις ανάγκες της κάθε  ομάδας και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων των γηπέδων, κάτι για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν γραπτώς από τον Ιούνιο.
  2. Μέχρι σήμερα μία και μόνη ομάδα κρατά σε «ομηρία» τις υπόλοιπες επτά αξιώνοντας την πλήρη αποδοχή του δικού της προγράμματος με αποτέλεσμα να μην υπογράφει και να μην υφίσταται η απαιτούμενη ομοφωνία. Μάλιστα, κόντρα σε κάθε έννοια ευγενούς άμιλλας, η εν λόγω ομάδα έχει εξασφαλίσει τις δικές της ανάγκες προπόνησης σε ιδιωτικό χώρο, αφήνοντας «άστεγες» τις υπόλοιπες ομάδες.
  3. Η άρνηση της διοίκησης της εν λόγω ομάδας για διάλογο και συνεννόηση, υποχρέωσε τον Δήμο να επικυρώσει το πρόγραμμα που συμφώνησαν οι υπόλοιπες 7 ομάδες εξασφαλίζοντάς τους το αυτονόητο δικαίωμά τους να αθληθούν σε ένα δημοτικό αθλητικό κέντρο, που ανήκει σε ΟΛΟΥΣ.
  4. Μάλιστα, η ίδια ομάδα και άνθρωποί της δημοσιοποίησαν αναληθείς και κακόβουλες αναρτήσεις σε βάρος του Δήμου και των εκπροσώπων του, με αποτέλεσμα το μόνο που προσφέρουν είναι να επιβεβαιώνουν συμπεριφορές που δυστυχώς είναι αντικοινωνικές, αντιαθλητικές και εντέλει αντιδημοκρατικές.
  5. Ο δήμος μας φροντίζει για την κατασκευή και συντήρηση των αθλητικών χώρων, καλύπτει όλα τα λειτουργικά τους έξοδα και τα προσφέρει εντελώς δωρεάν υποστηρίζοντας έμπρακτα την ανάπτυξη του αθλητισμού. Στηρίζει τον καλόπιστο διάλογο ανάμεσα στους αθλητικούς συλλόγους –χρήστες του γηπέδου αλλά σε καμιά περίπτωση έχει τον ρόλο του «ταξιθέτη» στη διαμόρφωση του προγράμματος. Αθλητισμός χωρίς πολιτισμό δεν μπορεί να υπάρξει, όπως και το αντίθετο. Η μεγάλη αγκαλιά του Δήμου θα παραμείνει ανοιχτή έτσι ώστε όλοι, αθλητές και αθλήτριες, να απολαμβάνουν δωρεάν και ποιοτική άθληση.

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο