Δράση Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Τέλος στα πλαστικά μιας χρήσης!»

Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης υλοποιεί τη δράση με τίτλο «Τέλος στα πλαστικά μιας χρήσης!».

Στη δράση, συμμετείχαν 31 ομάδες μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη.
Οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων μέσα από φωτογραφίες, που οι ίδιοι επιμελήθηκαν, προβάλλουν οικολογικές πρακτικές που στοχεύουν στην αντικατάσταση των πλαστικών μιας χρήσης. Η φωτογράφιση ακολούθησε το σκεπτικό μίας προωθητικής καμπάνιας που στόχος της είναι να ευαισθητοποιήσει τους δημότες, ώστε να σταματήσουν την αγορά πλαστικών μίας χρήσης και να στραφούν σε προϊόντα πολλαπλών χρήσεων, όπως παγούρι, μεταλλικό καλαμάκι, φαγητοδοχείο κτλ.

Οι 31 φωτογραφίες των μαθητών έχουν αναρτηθεί στη δημοτική πλατφόρμα ανακύκλωσης followgreen.gr/pilea-hortiatis/contest, όπου τα εγγεγραμμένα μέλη της δημοτικής πλατφόρμας μπορούν να δηλώσουν την αρέσκεια τους σε αυτές. Συγκεκριμένα:

Κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει έως και 3 εικόνες

  • Ο κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει μόνο 1 φορά

Στο τέλος της δράσης όλοι οι μαθητές που έλαβαν μέρος θα παραλάβουν έπαινο συμμετοχής.

Τα έργα θα προβάλλονται στην πλατφόρμα έως την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021.
Επιπλέον, ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τους μαθητές που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης για τα «Πλαστικά μιας χρήσης».

Όλοι μαζί στις δράσεις για το Περιβάλλον!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο