Δύο μουσικοχορευτικά show σε Φίλυρο και Πυλαία – Το «Smile Mouse Music Festival» έρχεται για τα να διασκεδάσει τα παιδιά

Ένα όμορφο μουσικοχορευτικό αποκριάτικο show για τους νεαρούς μας δημότες διοργανώνει στο Φίλυρο και την Πυλαία η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη ενόψει του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας.

Η εκδήλωση που έχει τον τίτλο «Smile Mouse Music Festival» απευθύνεται σε  παιδιά προσχολικής ηλικίας, αλλά και σε μαθητές των  τάξεων του Δημοτικού, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσια και πολύχρωμη εκδήλωση. Να φορέσουν τις αποκριάτικες στολές, να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν. Μαζί με  το smile mouse και τα ζωάκια του: το ελεφαντάκι, την αρκουδίτσα, το σκυλάκι, τον γατούλι, την αγελαδίτσα, τον τίγρη και την Ζωίτσα τη ζωηρούλα.

Η εκδήλωση στο Φίλυρο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Φιλύρου την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, ενώ το αντίστοιχο ραντεβού στην Πυλαία έχει δοθεί την Καθαρά Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Ελαιόρεμα.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο