Έγινε η Εκδήλωση του Συλλογου Λάμψη

Μια βραδιά γεμάτη «ΛΑΜΨΗ» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα στο Πανόραμα . Παρουσία πλήθος κόσμου και με το σύνθημα «για να αλλάξει η ζωή χρειάζεται φλόγα στην καρδιά» ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών Πασχόντων από Κακοήθη Νοσήματα Βόρειας Ελλάδας «Λάμψη», σε συνεργασία με το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος, έστειλαν το μήνυμα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και της ενίσχυσης των πασχόντων παιδιών.

Στην εκδήλωση μίλησαν η πρόεδρος του Συλλόγου «Λάμψη» Άρτεμις Ασλανίδου, η οποία αφού ευχαρίστησε εγκάρδια το δήμο μας για τη συνεργασία, αναφέρθηκε στα προβλήματα των παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα. «Θέλουν την αγάπη και τη βοήθειά από κάθε συμπολίτη μας», σημείωσε η κ. Ασλανίδου. Στην εκδήλωση μίλησε ακόμη και ο ψυχολόγος Χάρης Παπαπέτρου που συνεργάζεται με τη «Λάμψη», ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Αλέξιος, που επισήμανε τη βοήθεια που δίνει εδώ και χρόνια ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου στις πρωτοβουλία της «Λάμψης».

Στη σύντομη παρέμβασή του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σημείωσε ότι ο δήμος στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τις προσπάθειες της «Λάμψης». «Η φροντίδα για την υγεία κάθε παιδιού δεν είναι υπόθεση μόνο της οικογένειάς του αλλά και υπόθεση όλων μας», σημείωσε ο κ. Καϊτεζίδης.

Ο Σύλλογος «Λάμψη» που μετρά ήδη πάνω από 20 χρόνια λειτουργίας και δράσης στοχεύει στην άριστη ιατρική φροντίδα των παιδιών, τη δημιουργία ογκολογικών-αιματολογικών και ακτινοδιαγνωστικών μονάδων, την ηθική και οικονομική συμπαράσταση για τη θεραπεία των παιδιών, την πληροφόρηση-ενημέρωση και την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας, την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, καθώς και την επίλυση των προβλημάτων των πασχόντων παιδιών.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Πανοράματος βοηθά πάντα τέτοιες εκδηλώσεις, ενώ και ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, αλλά και παλιότερα ο δήμος Πανοράματος δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια πρωτοβουλία, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2008.

Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από την εκδήλωση της Δευτέρας θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Λάμψης».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο