Εκατοντάδες κατοικίδια και οι ιδιοκτήτες τους ξεφάντωσαν στην 3η γιορτή Φιλοζωίας «Βark in the Park» στο Ελαιόρεμα

Ήταν ένα εξάωρο ξεφάντωμα, μια ξεχωριστή μέρα γιορτής για τα αδεσποτάκια και όλα τα σκυλάκια του δήμου που βρέθηκαν εκεί μαζί με τους ιδιοκτήτες τους. Εκατοντάδες επισκέπτες μαζί με τα κατοικίδια τους επέλεξαν να περάσουν την Κυριακή τους στο καταπράσινο Ελαιόρεμα, όπου πραγματοποιήθηκε η 3η γιορτή  φιλοζωίας «Βark in the Park» του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και να ξεφαντώσουν κυριολεκτικά στο πιο διασκεδαστικό σκυλοparty, που έκρυβε εκπλήξεις, δώρα και πολλά γαβγίσματα.

Στην ξεχωριστή εκδήλωση που στο πρόγραμμα της περιελάμβανε πρωτότυπες δράσεις όπως η «Dog Yoga» που έδωσε τη δυνατότητα σε κατοικίδια και ιδιοκτήτες να συμμετάσχουν σε Yoga – Τετραπόδων. Η εκπαίδευση κατοικίδιων και ιδιοκτητών έγινε υπό την εποπτεία εξειδικευμένων εκπαιδευτών, ενώ στη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να συμπληρώσουν μια ειδική φόρμα συμμετοχής, η οποία αναρτήθηκε μέσα στην εκδήλωση.

Σε κλίμα ενθουσιασμού τα σκυλάκια και οι ιδιοκτήτες τους μπορούσαν να γνωριστούν μεταξύ τους στη διάρκεια της κεφάτης αυτής γιορτής και οι μικροί τετράποδοι φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λαχταριστές λιχουδιές από τον περίφημο και λαχταριστό μπουφέ για σκύλους.

Συγκινητικές στιγμές έζησαν πολλοί φιλόζωοι στη γιορτή υιοθεσίας του «Bark in the Park». Έδειξαν την αγάπη τους για τα αδέσποτα, ενώ όσοι έψαχναν σκυλάκι, τους δόθηκε η δυνατότητα να υιοθετήσουν κάποιο χαριτωμένο αδεσποτάκι, σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή  και στο «Dog Park», όπου οι τετράποδοι συμμετέχοντες απόλαυσαν δραστηριότητες agility αλλά και έναν εξαιρετικό παιχνιδότοπο, αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτούς!

Επιπλέον για τα πολλά μικρά παιδιά  που επισκέφτηκαν τον χώρο και συμμετείχαν στη γιορτή λειτούργησε οργανωμένος παιδότοπος, που πρόσφερε δημιουργική απασχόληση, φιλοζωικά παιχνίδια, storytelling και άλλες διασκεδαστικές δράσεις, ενώ περίπτερα από pet shop, grooming centers και ομάδες του χώρου πρόσφεραν δωρεάν δείγματα, δώρα, συμβουλές και υπηρεσίες, καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Στον χώρο λειτούργησε φωτογραφική έκθεση με πρωταγωνιστές τους τετράποδους φίλους μας, αλλά και διαφόρων φιλοζωικών οργανώσεων, ενώ η μουσική υπόκρουση από τους ραδιοσταθμούς Κοσμοράδιο, και Plus Radio 102,6 έδωσαν κέφι και ρυθμό στην εκδήλωση!  Ήταν πραγματικά μία ημέρα αφιερωμένη στα αγαπημένα κατοικίδια που έμεινε αξέχαστη σε όσους είχαν την τύχη να συμμετέχουν.

Ο δήμος μας θα συνεχίσει να διοργανώνει την κορυφαία αυτή εκδήλωση φιλοζωίας αλλά και άλλες ανάλογες που ο κόσμος αγκάλιασε με αγάπη, στην προσπάθεια για διάδοση της φιλοζωίας , της ενημέρωσης και της ενεργούς συμμετοχής του κόσμου και της υποστήριξης της υιοθεσίας των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο