ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ στις 10/12 ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ για τους φροντιστές ασθενών, ασθενείς και παιδιά ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ για τους φροντιστές ασθενών, ασθενείς  και παιδιά ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ) συνδιοργανώνει ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη μαζί με την Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας και την Ondine – Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.

Η δράση που την εποπτεία της έχει η αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας Ελένη Γιαννούδη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023  και  ώρα 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος και θα έχει διάρκεια 4 ώρες.

Η εν λόγω Ψυχοεκπαιδευτική Δράση χωρίζεται σε τρεις επιμέρους θεματικές ενότητες που περιλαμβάνουν:

  • Θεατρικό Παιδικό Μιούζικαλ «Beluga», εμπνευσμένο από το ομώνυμο ισπανικό λαϊκό παραμύθι. (Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» και ώρα 12:00)
  • Θεατρικό Παιχνίδι και Μουσικοκινητικήσε παιδιά οικογενειών που διαβιούν με νόσο της ΠΣ. (Αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη Ι» και ώρα 13:15)
  • Ψυχοεκπαιδευτικό Εργαστήριο Ενηλίκων(ασθενών με ΠΣ και φροντιστών ατόμων με ΠΣ) με στόχο την εκμάθηση τεχνικής προσαρμογής και λειτουργικής διαχείρισης των προκλήσεων της νόσου. (Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» και ώρα 13:15)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο