ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης το 2021 διανύει τον 52ο χρόνο προσφοράς σε παιδιά και νέους με αναπηρία στη Βόρειο Ελλάδα. Με το μότο «επιστρέψαμε ασφαλείς, μένουμε ασφαλείς», συνεχίζουμε να προσφέρουμε τα θεραπευτικά και εκπαιδευτικά μας προγράμματα με ευθύνη, σεβασμό και ευαισθησία απέναντι στα Γενναία μας Παιδιά και τις οικογένειές τους.
Παρά τη συγκλονιστική υγειονομική και κοινωνική κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του Covid-19, το προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης παραμένει σταθερά δίπλα στα παιδιά με αναπηρία, καλύπτοντας ολιστικά τις ανάγκες τους για ανάπτυξη και αυτονομία. Σε αυτό το δύσκολο έργο, είναι απαραίτητη η πολύτιμη βοήθεια και η αγάπη των αφοσιωμένων φίλων, δωρητών και υποστηρικτών μας. Φέτος, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά αν συμβάλετε στις προσπάθειές μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Συμμετοχή στη μεγάλη λαχειοφόρο αγορά της ΕΛΕΠΑΠ: Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η ΕΛΕΠΑΠ κληρώνει πλούσια δώρα, με Πρώτο Λαχνό ένα αυτοκίνητο TOYOTA YARIS! Η αξία του κάθε λαχνού ανέρχεται σε μόλις 1€, ενώ στη λαχειοφόρο μπορούν να συμμετάσχουν ιδιώτες αλλά και εταιρείες που αγοράζουν λαχνούς ως δώρο για τους εργαζομένους τους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, παρουσία συμβολαιογράφου, ενώ η πλήρης λίστα των δώρων θα βρίσκεται αναρτημένη μέχρι τη λήξη της λαχειοφόρου στον ιστότοπο elepap.gr. Εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε τους λαχνούς σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 318 228 – 218.
  • Γούρι Αγάπης 2022: Για 15η συνεχή χρονιά, ο Οίκος ZOLOTAS φιλοτεχνεί μία υπέροχη δημιουργία υπέρ των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ. Το Γούρι Αγάπης 2022 φέρει τον τίτλο COSMOS και είναι εμπνευσμένο από την εναλλαγή των ουράνιων σωμάτων του Ήλιου και της Σελήνης, συμβολίζοντας με τον τρόπο αυτό τις έννοιες της ολότητας, της ισορροπίας και της αρμονίας. Το περίτεχνο γούρι είναι κατασκευασμένο από ματ επιχρυσωμένο ασήμι και διατίθεται στην τιμή των 35€. Εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε το Γούρι Αγάπης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 318 228 – 218.

Υποστηρίξτε τον αγώνα μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής των Ατόμων με Αναπηρία.
Η δική σας συμμετοχή μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Για να πραγματοποιήσει κάθε παιδί τα δικά του Βήματα Ζωής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο