«Μπαμπάδες με ρούμι» Μια θεατρική παράσταση γεμάτη χιούμορ, συναίσθημα αλλά και ισχυρά μηνύματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς από τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη και την Ισραηλίτικη Κοινότητα

afisa

«Μπαμπάδες με ρούμι»

Μια θεατρική παράσταση γεμάτη χιούμορ, συναίσθημα αλλά και ισχυρά μηνύματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς από τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη και την Ισραηλίτικη Κοινότητα

Μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά γεμάτη γέλιο, συγκίνηση αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι δημότες και οι φίλοι του θεάτρου στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του Δημαρχείου Πανοράματος.

Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Τουρισμού και η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι», από τη Θεατρική Ομάδα της Ι.Κ.Θ. Entremosotros, την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026 και ώρα 21:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό.

«Ως δημοτική αρχή πιστεύουμε ότι ο πολιτισμός αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν συνοδεύεται από την προσφορά. Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε τη θεατρική ομάδα της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης και καλούμε τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν αυτή την όμορφη πρωτοβουλία», τόνισε σε μήνυμά της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Βίκυ Κανέλλου.

Η παράσταση έχει παράλληλα και έναν σημαντικό φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς οι θεατές μπορούν προαιρετικά να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

«Το θέατρο έχει τη μοναδική δύναμη να μας φέρνει κοντά, να μας ψυχαγωγεί, να αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας μέσα από τις ιστορίες των άλλων και μάλιστα, όταν συνδυάζεται και με την κοινωνική προσφορά, να αποκτά πολλαπλάσια προστιθέμενη αξία. Η παράσταση “Μπαμπάδες με Ρούμι” συνδυάζει την πολιτιστική δημιουργία με την ουσιαστική αλληλεγγύη και αποτελεί ένα ακόμη όμορφο παράδειγμα συνεργασίας του Δήμου μας με την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την παρουσία τους και να απολαύσουν αυτή την όμορφη βραδιά στο Δήμο μας», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Ignatios Kaitezidis.

Οι προσφορές τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι προαιρετικές και θα αποτελέσουν μια πολύτιμη πράξη στήριξης προς συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

prosklisi

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης