Διαδικτυακή Ψηφοφορία: Ψηφίζουμε για τη Πυλαία

            Με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας στήριξης του αθλητισμού, θα επιλεγούν έπειτα από ψηφοφορία, 5 Αθλητικοί χώροι σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα ενισχυθούν οικονομικά με έως 10.000 ευρώ ανά κέντρο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να επιλέξουν, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε Κέντρου, αθλητικό εξοπλισμό ή εναλλακτικά, μερική ανακαίνιση του χώρου τους, με τη συνεργασία των εταιρειών Procter & Gamble και Carrefour Μαρινόπουλος.

            Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ψηφοφορία που θα διαρκέσει από το Σάββατο 14 Ιουλίου έως το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012, κατά την οποία το κοινό θα εισέρχεται στo microsite  www.stirizoathlitismo.gr  και θα ψηφίζει έναν από τους 10  προεπιλεγμένους αθλητικούς χώρους, που θέλει να υποστηρίξει.

            Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νεολαίας και Εθελοντισμού, συμμετέχει στη διαδικασία, με το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας.

Τα πρώτα 5 σε ψήφους Κέντρα, θα ανακοινωθούν στο κοινό στις 31/8/2012. Η υλοποίηση του προγράμματος θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο