Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Νέων στη Σερβία, 5-13 Νοεμβρίου

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Νέων στην Σερβία, 5-13  Νοεμβρίου 2012
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Training Course:  5th – 13th of November 2012 
Palic, Vojvodina, SERBIA
Title of project: “Youth Caravan 2012 – Promoting Youth Participation in Europe”
 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα TC “Youth Caravan 2012 – Προώθηση της συμμετοχής των νέων στην Ευρώπη”, προκειμένου να υποστηρίξει τη δημιουργία μιας σταθερής συνεργασίας μεταξύ των ΜΚΟ για τη νεολαία και τις κοινότητες στις οποίες εργάζονται και οι οποίες οδηγούν  πιο νεαρά άτομα που παίρνουν μέρος στη δημόσια ζωή στις κοινότητές τους,  θα δώσει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις και ένα σύνολο από πρακτικές δεξιότητες για την προώθηση της συμμετοχής των νέων, των πολιτών, του εθελοντισμού και ακτιβισμού στις τοπικές κοινοτήτες τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να εκτελέσουν ορισμένες τοπικές δραστηριότητες, προκειμένου να μεταφράσουν τα μαθησιακά αποτελέσματα της TC στην πράξη σε τοπικό επίπεδο.

Οι δραστηριότητες θα επικεντρώνονται στην επικοινωνία, εσωτερική όσο και εξωτερική, με στρατηγικές επικοινωνίας, marketing και τη χρήση των νέων μέσων. Προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του το πρόγραμμα, το σύνολο των δραστηριοτήτων του βασίζεται σε μεθόδους μη τυπικής εκπαίδευσης, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα διάφορα παιχνίδια ρόλων, ασκήσεις, προσομοιώσεις, και εργασία σε μικρές ομάδες, ατομική εργασία, παρουσιάσεις και συζήτηση των αποτελεσμάτων, καθώς και διαπολιτισμικές δραστηριότητες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί  σε συνεργασία με εταίρους από 27 χώρες της ΕΕ.

Το Palić είναι μια πόλη στη Σερβία, 8 χιλιόμετρα από Subotica, και 18 χιλιόμετρα από τα σύνορα μεταξύ Σερβίας και Ουγγαρία. Πρόκειται για ένα μέρος του Δήμου Subotica, αυτόνομη επαρχία της Βοϊβοντίνα.  Πολλοί τουρίστες έρχονται σto Palić κάθε χρόνο εξαιτίας της Palić λίμνη. Η πόλη είναι γνωστή για την ευρωπαϊκή φεστιβάλ κινηματογράφου της που λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι.

Η διαμονή θα γίνε στα  ξενοδοχεία Park και Jezero, στο Elitte Palić συγκρότημα. http://www.elittepalic.rs/ σε δύκλινα και τρίκλινα δωμάτια.
Συμμετέχουν  2 άτομα. Από το πρόγραμμα καλύπτονται: διαμονή, διατροφή και το 70% των αεροπορικών εισιτηρίων.

Πληροφορίες: Ιφιγένεια Τσιρά, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
E-mail: [email protected]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο