Συναυλία Καθηγητών Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας-Χορτιάτη

Μια πολύ όμορφη βραδιά με υπέροχες μουσικές μελωδίες επιφύλαξαν οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου στο κοινό του Δήμου μας την Κυριακή 2 Ιουνίου στην αίθουσα “Λίτσα Φωκίδη” του Πολιτικού Κέντρου Πανοράματος.

Με δεξιοτεχνία και  μουσικότητα υψηλών προδιαγραφών οι καθηγητές του Ωδείου μας χάρισαν στο ακροατήριο στιγμές υψηλής μουσικής έκφρασης σε μια προγραμματισμένη συναυλία, για την οποία επιλέχθηκαν προσφιλή μουσικά έργα από το κλασικό και όχι μόνο ρεπερτόριο. Παράλληλα η μουσική αυτή τελετή αποτέλεσε την εναρκτήρια συναυλία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του “Καλλιτεχνικού Ιουνίου” με τον οποίο θα κορυφωθούν οι φετινές πολιτιστικές δράσεις του Δήμου μας.

Η επιτυχία της εκδήλωσης όσον αφορά την προσέλευση του κοινού, αλλά και την ποιότητά της καταδεικνύει με σαφήνεια την καθιέρωσή της ανάμεσα στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.

Συμμετείχαν οι καθηγητές: Ε. Αργαλιά, Μ.Γ. Γεωργιάδου, Μ.Γ. Γεωργιάδου, Γ. Γούσιος, Η. Παναγόπουλος, Κ. Παπαδοπούλου, Γ. Σίσκος, Α. Τέλι, Π. Τογκαρίδου, Γ. Τσαχουρίδου. Ερμηνεύτηκαν έργα των: R. Dyens, W.A. Mozart, L. Corchia-R. Grolier, G. Goulonges, R. Trabucco-M. Denoux, A. Drovak, Μ. Χατιδάκη, Γ. Κωνσταντινίδη, Ε. Κατέλη, Π. Τσακαλίδη, Γ. Τσαχουρίδου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Σωκράτης Δωρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΚΕΠΑΠ) κ. Ιωάννης Καρτάλης και η Εντεταλμένη Δημοτικός Σύμβουλος στην Γραμματεία Εθελοντισμού κ. Δόμνα Λειβαδοπούλου.        



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο