Εντυπωσίασε η έκθεση ξυλογλυπτικής του Στέλιου Βασιλακάκη στο Κέντρο Πολιτισμού Πανοράματος

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στην καλλιτεχνική εκδήλωση στο πλαίσιο των εγκαινίων έκθεσης ξυλογλυπτικής του Στέλιου Βασιλακάκη που διοργάνωσαν η «Αμφικτυονία Ελληνισμού» σε συνεργασία με το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη στο αμφιθέατρο και στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος.

Η εκδήλωση περιελάμβανε δύο μέρη, ενώ στο επίκεντρο της ήταν την πλούσια θεματογραφία της έκθεσης ξυλογλυπτικής του γνωστού καλλιτέχνη  με τίτλο «ξυλάρμενο».

Στο πρώτο μέρος μετά την προσφώνηση  του προέδρου της Αμφικτυονίας Δημήτρη Μπουκόνη και εισήγηση για την ποίηση από την Καίτη  Πομπόρτση, έγινε παρουσίαση του ποιητικού έργου των: Κωνσταντίνας, Αλαμπορινού, Άννας Κασάπη, Πασχάλη Παπαβασιλείου και Ζαχαρία Προδρόμου. Για το έργο τους μίλησαν οι: Δρ Ελένη Καρασαββίδου, Φωτεινή Φωτιάδου, Λογοτέχνης – ποιήτρια και Κωνσταντίνος Νίγδελης, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, ιστορικός.

Στη συνέχεια στο δεύτερο μέρος και πριν από τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε συναυλία από το μουσικό σύνολο «Έρως Ελλάς» με την Βασιλική Αϊβατζίδου και τον Φώτη Μήλιο που παρουσίασε η Ντάνη Δωρή.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη με την Αμφικτυονία Ελληνισμού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο