ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ – Βελτίωσε το σχολικό σου περιβάλλον!

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η ψηφοφορία του κοινωνικού προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Coca Cola Τρία Έψιλον  “ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ’’ μέσω του site:  www.tοsxoleiopoutheleis.gr και μέσω της σελίδας στο fb:  www.facebook.com/tosxoleiopoutheleis.
 
Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διαρκέσει 2 εβδομάδες, με λήξη την Κυριακή 19 Ιουλίου στις 12.00 τα μεσάνυχτα οπότε και θα ανακοινωθεί το Σχολείο που πρώτευσε σε ψήφους και θα επισκευαστεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έτσι ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί μαθητές & εκπαιδευτικούς την ημέρα του Αγιασμού.
 
Μπορείτε να υποστηρίξετε το Σχολείο που επιθυμείτε πέρα από την ψήφο σας, κοινοποιώντας την Ενέργεια και τα sites σε όσους περισσότερους μπορείτε προτρέποντάς τους να ψηφίσουν και αυτοί.
 
Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι απλή. Όσοι έχουν λογαριασμό στο fb μπορούν να μπουν στο:  www.facebook.com/tosxoleiopoutheleis.
 
 Όσοι δεν διαθέτουν λογαριασμό στο fb, θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό στο site ακολουθώντας τη διαδικασία που αναγράφεται βήμα βήμα, ξεκινώντας από το κουμπί ‘’ΕΓΓΡΑΦΗ’’. Ο κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίζει ένα ή και περισσότερα σχολεία, αλλά μόνο μια φορά το καθένα.
 
 
 

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο