ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «Προμήθεια χλοοτάπητα για την οργάνωση της Παιδικής χαράς του Δ.Π.Σ Πανοράματος»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ
 «Προμήθεια χλοοτάπητα για την οργάνωση της Παιδικής χαράς του Δ.Π.Σ Πανοράματος »
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 949,08 € συμπ. του Φ.Π.Α. 23%

 

ΗΠρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Παιδείας (ΚΕ.Κ.Π.Α.Π.) Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη»
ανακοινώνει ότι

το ΚΕ.Κ.Π.Α.Π. προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια χλοοτάπητα για την οργάνωση της Παιδικής χαράς του Δ.Π.Σ Πανοράματος», ενδεικτικού προϋπολογισμού 949,08€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%
Κατόπιν τούτου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους, σε κλειστό φάκελο, στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Παιδείας Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, (Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, Απ. Σαμανίδη 21, Πανόραμα ΤΚ 55236, 1 ος όροφος), μέχρι την 13/7/2015, και ώρα 14.00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναγράφουν στην προσφορά τους ότι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της με αριθμό 15/2015μελέτης και ότι η προσφορά τους είναι σύμφωνη με αυτή.
Λοιπές πληροφορίες για τον τρόπο σύνταξης των προσφορών και αντίγραφα της σχετικής μελέτης,  παρέχονται στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Παιδείας Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη και στην ιστοσελίδα του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη www.pilea-hortiatis.gr.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313.301097, 2313.322017και στα γραφεία του ΚΕΚΠΑΠ Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, Απ. Σαμανίδη 21, 1 ος όροφος, Πανόραμα, κατά τις ώρες 09.00-14.30.

Η  Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑΠ
 
ΝΙΚΗ ΖΩΤΟΥ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο