Περισυλλογή – αποτέφρωση νεκρών ζώων

Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη ανακοινώνει ότι ο Δήμος  προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση της εργασίας «Περισυλλογή – αποτέφρωση νεκρών ζώων» ενδεικτικού προϋπολογισμού 13.899,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%). Στην εργασία περιλαμβάνονται η παραλαβή των εγκαταλελειμμένων πτωμάτων, η μεταφορά τους με  κατάλληλο όχημα σε ειδικούς χώρους όπου και θα αποτεφρώνονται όπως αναλυτικά αναφέρονται στην αριθ. 93/2015 Μελέτη της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης.
   Η διάρκεια της εργασίας θα είναι έως  εξάντλησης του  οικονομικού αντικειμένου της  σύμβασης και όχι πέραν του έτους από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Στον φάκελο προσφοράς που θα καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να συμπεριλάβουν :

  • Άδεια καταλληλότητας αυτοκινήτου για μεταφορά νεκρών ζώων
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι α) θα καθαρίζουν και απολυμαίνουν τον χώρο που βρισκόταν το νεκρό ζώο, β) θα παραλαμβάνουν εντός μιας (1) ώρας το νεκρό ζώο από την στιγμή της ειδοποίησης γ) θα διενεργούν ανίχνευση του ζώου για πιθανή ηλεκτρονική  σήμανσή του
  • Οικονομική προσφορά

Η υποβολή οικονομικής προσφοράς συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της αριθ. 93/2015 Μελέτης της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης.
Κατόπιν τούτου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προσφορές τους μέσα σε σφραγισμένο φάκελο στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου (Απ. Σαμανίδη 21 – Πανόραμα, ΤΚ 552 36), αναγράφοντας στον φάκελο «Υπόψη Τμήματος Προμηθειών», μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 μ.μ.
 Ο ανακηρυχθείς ανάδοχος θα πρέπει να καταθέσει, πριν ή το αργότερο κατά την υπογραφή της σύμβασης, εγγυητική επιστολή για την καλή εκτέλεση των όρων αυτής, ποσού που αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς να υπολογίζεται ο ΦΠΑ, σύμφωνα με το άρθρο 157 του ν. 4281/2014.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν αντίγραφα της αριθ. 93/2015 Μελέτης ηλεκτρονικά, από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου, αφού αποστείλουν σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα στην ηλ.  δ/νση: [email protected], αρμόδιoς υπάλληλος Αντώνης Παλάσκος, τηλ: 2313301042, fax: 2310332361. Πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές παρέχονται
                                                                  O   ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

                                                                     ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο