Προμήθεια οστεοθηκών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ
ΑΥΤ. ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ-ΑΠΟΘΗΚΗΣ
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ
«ΟΣΤΕΟΘΗΚΩΝ»
προϋπολογισμού 5.904,00 €

 

Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη ανακοινώνει ότι o Δήμος προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση της προμήθειας «Οστεοθηκών», ενδεικτικού προϋπολογισμού 5.904,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Κατόπιν τούτου καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους μέσα σε σφραγισμένο φάκελο στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου (Απ. Σαμανίδη 21 – Πανόραμα, ΤΚ 552 36), αναγράφοντας στον φάκελο «Υπόψη Τμήματος Προμηθειών», μέχρι τις 9-5-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ.

Στον φάκελο προσφοράς που θα καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να συμπεριλάβουν:

  1. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της αριθ. 35/2016 Μελέτης του Τμήματος Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης και ότι τα προσφερόμενα είδη θα ανταποκρίνονται πλήρως στις τεχνικές προδιαγραφές της ανωτέρω μελέτης.
  2. Περιγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών – προδιαγραφών των υπό προμήθεια ειδών.  
  3. Οικονομική προσφορά, συνταγμένη σύμφωνα με τα στοιχεία του ενδεικτικού προϋπολογισμού της Μελέτης (είδος, ποσότητα, μονάδα μέτρησης, τιμή μονάδας, καθαρή αξία, ΦΠΑ και γενικό σύνολο).
Προθεσμία παράδοσης:
Ο ανάδοχος της προμήθειας υποχρεούται να παραδώσει τα είδη εντός τριάντα (30) ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης.
Απαιτούμενες Εγγυήσεις:
Ο ανακηρυχθείς ανάδοχος θα πρέπει να καταθέσει, πριν ή το αργότερο κατά την υπογραφή της σύμβασης, εγγυητική επιστολή για την καλή εκτέλεση των όρων αυτής, ποσού που αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς να υπολογίζεται ο ΦΠΑ, σύμφωνα με το άρθρο 157 του ν. 4281/2014 και το άρθρο 26 παρ. 2 του ΕΚΠΟΤΑ, όπως ισχύει.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν αντίγραφα της αριθ. 35/2016 Μελέτης ηλεκτρονικά, από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου, αφού αποστείλουν σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα στην ηλ.  δ/νση: email: [email protected], αρμόδια υπάλληλος Αγλαΐα Νίτσου, τηλ: 2313322011 και 2313301040, fax: 2310332361. Πληροφορίες για τα στοιχεία της μελέτης παρέχονται από το Τμήμα Κοιμητηρίων, κα Σοφία Τριανταφυλλοπούλου (προϊσταμένη),  τηλ: 2313301072, email: [email protected].

 
 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο