24ωρη Υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης για την υλοποίηση της πράξης “e-Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
24ωρη Υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης για την υλοποίηση της πράξης “ e -Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη” » 
ενδεικτικού προϋπολογισμού 12.000,00 € μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη ανακοινώνει ότι  ο Δήμος προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση της εργασίας « 24ωρη Υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης για την υλοποίηση της πράξης “ e -Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη” », ενδεικτικού προϋπολογισμού 12.000,00 € ( μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), σύμφωνα με την αριθ. 5/2016 Μελέτη του Τμήματος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου. Η συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών περιλαμβάνει την υπηρεσία 24ωρης αδιάλειπτης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (υπηρεσίες παρέχονται τηλεφωνικά επί 24 ώρες x 7 ημέρες). Η χρονική διάρκεια της ανάθεσης της «Υπηρεσίας Παροχής 24ωρης Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης» είναι ένα (1) έτος. Η Ανάδοχος εταιρία θα είναι εξειδικευμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός και θα διαθέτει προσωπικό που θα αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη (νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, γενικούς ιατρούς). Η Ανάδοχος εταιρία θα πληροί κατ’ ελάχιστον τα παρακάτω:
–    Θα είναι καταχωρημένη στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα που παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας
–    Θα έχει γνωστοποιήσει προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα την υποχρέωση για την τήρηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στον φάκελο της προσφοράς τους τα σχετικά έγγραφα – βεβαιώσεις που αποδεικνύουν τις προαναφερόμενες (α) και (β) προδιαγραφές. Ύστερα από την ανακοίνωση κατακύρωσης ,για την καλή εκτέλεση των όρων της σύμβασης ο ανακηρυχθείς ανάδοχος θα πρέπει να καταθέσει εγγυητική επιστολή ποσού που αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% επί της αξίας της σύμβασης χωρίς να υπολογίζεται ο ΦΠΑ, σύμφωνα με το άρθρο 157 του ν. 4281/2014. Κατόπιν τούτου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους, μέσα κλειστό  σφραγισμένο φάκελο,  στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δημαρχείου (Ταχ. Δ/νση:  Απ. Σαμανίδη 21, Πανόραμα, Τ.Κ. 55236), αναγράφοντας στο φάκελο «Υπόψη Τμήματος Προμηθειών», μέχρι την       5  η Αυγούστου 2016, ημέρα Παρασκευή   και ώρα 15:00μμ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν αντίγραφα της αριθ. 5/2016 Μελέτης ηλεκτρονικά, αφού αποστείλουν σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα στην mailto:[email protected] αρμόδια υπάλληλος Αικ.Τριανταφυλλίδου, τηλ. 2313301046. Πληροφορίες επί της μελέτης παρέχονται από το Τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου, από τους  1) Αλεξάνδρα Ανανίκα, τηλ.: 2313-301090, ηλ. δ/νση: [email protected] και 2) Στέργιος Κοτσάνης, τηλ.: 2313-301060.

 

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο