Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση της εργασίας «Συντήρηση – Αποκατάσταση Εγκαταστάσεων Φωτεινής Σηματοδότησης 2016-2017»

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

Έχοντας υπόψη
1. Τις διατάξεις των άρθρων του ν. 4412/2016 (ΦΕΚ Α΄147/8-8-16)
2. Τις διατάξεις του ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87/07-06-2010)
3. Τις διατάξεις του το ν3463/06 «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας» και τις διατάξεις
4. Την  35/2016 μελέτη της Δ.Τ.Υ. του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη με τίτλο «Συντήρηση – Αποκατάσταση Εγκαταστάσεων Φωτεινής Σηματοδότησης 2016-2017», προϋπολογισμού 12.500,00 με ΦΠΑ
5. την 588/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας-Χορτιάτη
6. την 375/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Πυλαίας-Χορτιάτη,
7. την 1114/28493/23-8-16 απόφαση του Δημάρχου Πυλαίας- Χορτιάτη

και προκειμένου ο Δήμος να προβεί στην ανάθεση της παροχής υπηρεσίας «Συντήρηση – Αποκατάσταση Εγκαταστάσεων Φωτεινής Σηματοδότησης 2016-2017», προϋπολογισμού 12.500,00 € (με 24% ΦΠΑ) καλεί τους ενδιαφερόμενους συντηρητές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 στο πρωτόκολλο της Δ.Τ.Υ στο 2ο όροφο Φιλίππου 52, ΤΚ 55535 Πυλαία (κατάθεση προσφοράς στο πρωτόκολλο της Δ.Τ.Υ.)

Οι εν λειτουργία εγκαταστάσεις φωτεινής σηματοδότησης που πρόκειται να συντηρηθούν, βρίσκονται στις παρακάτω θέσεις του οδικού δικτύου:

1. Κόμβος οδών ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
2. Κόμβος οδών ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ – ΕΓΝΑΤΙΑΣ
3. Κόμβος ΤΖ. ΚΕΝΝΕΝΤΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
4. Διάβαση Πεζών επί της οδού ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
5. Διάβαση Πεζών επί της οδού ΠΕΡΡΑΙΒΟΥ
6. Διάβαση Πεζών επί της οδού ΙΣΜΗΝΗΣ
7. Διάβαση Πεζών επί της οδού ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (ΕΞΟΧΗ)

Η εγκατάσταση της φωτεινής σηματοδότησης περιλαμβάνει τη συσκευή ρύθμισης της κυκλοφορίας, το κιβώτιο της συσκευής, τους επαγωγικούς ανιχνευτές κυκλοφορίας, τους επαγωγικούς βρόγχους ανίχνευσης οχημάτων, τους ιστούς απλούς και με βραχίονα, τους φωτεινούς σηματοδότες οχημάτων – πεζών – προειδοποιητικούς και το καλωδιακό δίκτυο.

Τυχόν νέες εγκαταστάσεις θα περιέρχονται στην αρμοδιότητα συντήρησης του Ανάδοχου, αφού θα προηγείται γι’ αυτό το σκοπό σχετική εντολή από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου προς τον Ανάδοχο.
Συγκεκριμένα η συντήρηση των εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης θα περιλαμβάνει:
1) Μηνιαία συντήρηση σηματοδοτικής εγκατάστασης.
2) Εξάμηνη συντήρηση χαμηλών σηματοδοτών οχημάτων – πεζών
3) Αποκατάσταση ζημιών που εμφανίζονται κατά την διάρκεια της ετήσιας συντήρησης των εγκαταστάσεων.

Η εκτέλεση της εργασίας  θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016 (παροχή υπηρεσίας)

Δεκτοί για υποβολή οικονομικών προσφορών γίνονται όσοι ασκούν σχετική με την εργασία επαγγελματική δραστηριότητα (συντήρηση εγκ. Φωτεινής σηματοδότησης) και  είναι   γραμμένοι  στα  οικεία  Επιμελητήρια. Ο ανάδοχος θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει την σχετική τεχνική και επαγγελματική ικανότητα προκειμένου να είναι σε θέση να εκτελέσει την εργασία. Η ικανότητα αυτή θα τεκμηριώνεται από το ύψος του μέσου ετήσιου οικονομικού κύκλου σχετικών εργασιών της τελευταίας τριετίας.  Απαιτείται επομένως από τον ενδιαφερόμενο η υποβολή καταλόγου των κυριότερων σχετικών υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη τριετία, με αναφορά του αντίστοιχου ποσού, της ημερομηνίας και του δημόσιου ή ιδιωτικού παραλήπτη. Οι παροχές υπηρεσιών αποδεικνύονται εάν μεν ο αποδέκτης είναι αναθέτουσα αρχή, με πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί ή θεωρηθεί από την αρμόδια αρχή, εάν δε (ο αποδέκτης) είναι ιδιωτικός φορέας, με βεβαίωση του αγοραστή ή, εφόσον τούτο δεν είναι δυνατόν, με απλή δήλωση του οικονομικού φορέα. Θα πρέπει ο μέσος ετήσιος οικονομικός κύκλος εργασιών της τελευταίας τριετίας να είναι τουλάχιστον  ίσος ή μεγαλύτερος από το προϋπολογισμό του έργου (10.080,65 χωρίς ΦΠΑ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός κλειστού φακέλου να προσκομίσουν:
1. Πιστοποιητικό του οικείου επιμελητηρίου με πιστοποίηση της εγγραφής για το συγκεκριμένο επάγγελμα ή βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος από δημόσια αρχή που να έχει εκδοθεί το πολύ έξι μήνες πριν την εκδήλωση ενδιαφέροντος
2. Υποβολή καταλόγου των κυριότερων σχετικών υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη τριετία, με αναφορά του αντίστοιχου ποσού, της ημερομηνίας και του δημόσιου ή ιδιωτικού παραλήπτη.
3. Φορολογική ενημερότητα
4. Ασφαλιστική ενημερότητα
5. Οικονομική Προσφορά

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών , κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πλ. Γ. Γιαννακός 2313302746).

Ο ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ
Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΥΛΟΜΥΤΗΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο