ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ 2018-2019

 ΔΗΜΟΣΙΑ  ΚΛΗΡΩΣΗ

 
Στο Πανόραμα και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Κατάστημα, σήμερα στις είκοσι  τέσσερις   Ιουλίου 24-07- του έτους 2018, ημέρα της εβδομάδας T ρίτη  και ώρα 12:00 μ. μ, συνήλθε η αρμόδια για τη δημόσια κλήρωση επιτροπή αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Γεώργιο Παρισόπουλο, την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών κ.Αναστασία Σαλαβασίλη  και την υπάλληλο του Τμ. Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Αργυρώ Κάλτσιου, για την πρόσληψη δύο (2) υποψήφιων δικηγόρων προκειμένου να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής άσκησής τους, διάρκειας έξι (6) μηνών με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα έξι (6) μηνών στη Διεύθυνση Νομικής Υπηρεσίας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, από 15 Σεπτεμβρίου 2018 έως 14 Μαρτίου 2019 σύμφωνα με τη 17864/22.06.2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ .
Κατόπιν προχώρησε στη διενέργεια της Δημόσιας Κλήρωσης με τη χρήση κλήρων μεταξύ των δεκαεπτά (17) υποψηφίων δικηγόρων και με τη φυσική παρουσία αρκετών εξ αυτών, από την οποία προέκυψαν οι δύο (2) πρώτοι τακτικοί κληρωθέντες με τους υπόλοιπους σε σειρά αναπληρωματικούς, ως εξής :
 

Τακτικοί:                                                       Αναπληρωματικοί:
                    1.ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ                     3.ΠΑΚΤΙΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ
2.ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                     4.ΣΚΑΡΑ ΚΩΝ/ΝΑ
                                                                                                         5.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
                                                                             6.ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΟΛΓΑ

 
Στη συνέχεια με τη με αρ.πρωτ.20796/24.07.2018  Υπεύθυνη Δήλωση  ο δεύτερος (2) σε σειρά κληρωθείς τακτικός υποψήφιος δικηγόρος ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου, παραιτήθηκε του δικαιώματός του για άσκηση στον δήμο μας και τη θέση την αναλαμβάνει η  α΄ αναπληρωματική, ήτοι η ΠΑΚΤΙΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ του Παναγιώτη-Κωνσταντίνου Πακτίτη. 

  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ   

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο