Ανακοίνωση σχετικά με προσφυγή στα πλαίσια του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με Α.Α. 88155 για την ανάδειξη αναδόχου εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕ15 ΠΥΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ»

Ανακοινώνεται ότι την 11/06/2020, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων ΕΣΗΔΗΣ (Α.Α. 88155), κατατέθηκε προδικαστική προσφυγή κατά της Διακήρυξης για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕ15 ΠΥΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ» με την οποία ζητήθηκε η αναστολή της προόδου της διαγωνιστικής διαδικασίας – προσωρινά μέτρα.
            Κατόπιν των ανωτέρω και μετά την απόφαση της αρμόδιας Α.Ε.Π.Π. περί του αιτήματος αναστολής θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση με την οποία θα δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την πορεία εξέλιξης της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Η ανακοίνωση αυτή τίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη καθώς το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων ΕΣΗΔΗΣ δεν λειτουργεί προσωρινά.
 

 Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών 
Πολεοδομίας & Βιώσιμης Κινητικότητας

Παρασκευάς Τσογκλαρλίδης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο