Για την ενίσχυση του 2ου ΕΕΕΕΚ Πυλαίας – Προβολή της ταινίας «Black Balloon» για καλό σκοπό

Την αυστραλιανή ταινία «Το μαύρο Μπαλόνι» προβάλλει για καλό σκοπό τις επόμενες ημέρες ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Σκοπός η οικονομική ενίσχυση του 2ου ΕΕΕΕΚ Πυλαίας για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του και την ισότιμη και ποιοτική εκπαίδευση των μαθητών του.

Η ταινία, η οποία το 2008 τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης ταινίας στο τμήμα «Generation 14-plus» του φεστιβάλ Βερολίνου, πραγματεύεται την προσαρμογή, την ανακάλυψη της αγάπης και την αποδοχή της οικογένειας. Μέσα από αυτήν παρουσιάζεται η ζωή του 16χρονου Τόμας που προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό του, να προσαρμοστεί στο καινούριο του σχολείο και να γοητεύσει την όμορφη συμμαθήτριά του Τζάκι. Το μεγαλύτερο πρόβλημά του όμως παραμένει ο αυτιστικός αδελφός του Τσάρλι, με τον οποίο δυσκολεύεται να συμβιώσει αρμονικά.

Η σκηνοθεσία έγινε από την Ελίζα Ντάουν, ενώ στην ταινία παίζουν οι ηθοποιοί  Ρις Γουέικφιλντ,  Τζέμα Ουάρντ, Λουκ Φορντ, Ερικ Τόμσον  και Τόνι Κολέτ.

Η προβολή της ταινίας θα γίνει την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, στις 8 το βράδυ στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του δημαρχείου Πανοράματος. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσοι θέλουν να συμβάλουν στην στήριξη του σχολείου με τιμή εισόδου σε μορφή εθελοντικής προσφοράς.

Ελπίζουμε ειλικρινά στην ανταπόκρισή σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο