Δ/νση Απασχόλησης Κοινωνικής Προστασίας Υγείας και Παιδείας

Η Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας είναι αρμόδια για το σχεδιασμό και την εφαρμογή της κοινωνικής πολιτικής, των πολιτικών ισότητας των φύλων καθώς και για την προστασία και προαγωγή της δημόσιας υγείας στην περιοχή του Δήμου, με τη λήψη κατάλληλων μέτρων και τη ρύθμιση σχετικών δραστηριοτήτων. Συγχρόνως είναι αρμόδια για την προώθηση και ρύθμιση ζητημάτων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης. Η Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας περιλαμβάνει ειδικότερα τα παρακάτω τμήματα:

  • 1. Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας
  • 2. Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης

 

1. Αρμοδιότητες Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας
Για το σχεδιασμό, συντονισμό και παρακολούθηση των κοινωνικών πολιτικών αλλά και της προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας: (διαβάστε περισσότερα)

 

 

2. Αρμοδιότητες Τμήματος Παιδείας και Δια βίου μάθησης
Μεριμνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδομών για την προσχολική εκπαίδευση και για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με τις δικαιοδοσίες που δίνονται στο Δήμο με τις ισχύουσες διατάξεις: (διαβάστε περισσότερα)

 

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο