Η φετινή «Γιορτή των αρίστων» την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στο Πανόραμα – Ο Δήμος τιμά τους φοιτητές του που εισήχθησαν στα ΑΕΙ

Τη χρυσή νέα γενιά του τόπου μας τιμά και φέτος ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη στη «Γιορτή των αρίστων». Πρόκειται για την ειδική τελετή που έχει καθιερωθεί ως σημαντικός θεσμός για την παιδεία στην ευρύτερη περιοχή και στην οποία τιμούνται οι νέοι φοιτητές και οι νέες φοιτήτριες, οι οποίοι εισήλθαν στις Ανώτατες Σχολές της χώρας.

Η εκδήλωση βράβευσης θα πραγματοποιηθεί φέτος την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 7μ.μ. στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» στο Δημαρχείο Πανοράματος. Κεντρικός ομιλητής ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ενώ την παρουσίαση θα κάνει η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί τιμητικός έπαινος σε όλους τους νέους φοιτητές που προέρχονται και από τις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου. Τις βραβεύσεις θα κάνουν ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, καθώς και εκπρόσωποι  φορέων.

«Επενδύουμε στην παιδεία, επιβραβεύουμε τη δύσκολη προσπάθεια των νέων μας, τιμούμε τους άριστους, τους επιτυχόντες, τους νέους φοιτητές του δήμου μας και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτούς.  Είναι μια γιορτή που αποτελεί ταυτόχρονα και μια αφετηρία ελπίδας και αισιοδοξίας ενόψει του νέου χρόνου. Τα παιδιά αυτά αποτελούν το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας μας, είναι η χρυσή νέα γενιά της πατρίδας μας. Ο δήμος είμαστε και θα είμαστε διαρκώς στο πλευρό τους», δηλώνει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο