Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: Καλοκαίρι στον δήμο μας σημαίνει θερινά σινεμά – Πρεμιέρα και για το δημοτικό «CINE PILEA»

Δεκάχρονα γενέθλια για το δημοτικό «CINE PILEA» αφού η χθεσινή του καλοκαιρινή πρεμιέρα συμπίπτει με τα 10χρόνια συνεχούς λειτουργίας του από τα εγκαίνια του το καλοκαίρι του 2013. Τα γενέθλια συνδυάσθηκαν με sold out από τους σινεφίλ που το κατέκλυσαν και χάρηκαν τη γνωστή ταινία μυστηρίου «Έγκλημα στον Νείλο».

Είχε προηγηθεί η επιτυχημένη πρεμιέρα από το «CINE ΠΑΝΟΡΑΜΑ», που άνοιξε ήδη τις πύλες του για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Οι θεατές της πρεμιέρας, ανάμεσα τους ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Καρτάλης και Σοφοκλής Κάλτσιος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Λυρούδη και Άρτεμις Αγαθοκλέους, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία «Εγκλημα στο Νείλο», με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές προτεινόμενο για όσκαρ Kenneth Branagh, εγκαινιάζοντας το καλοκαίρι «κάτω από τα άστρα», με τη μαγεία του θερινού σινεμά.

Από σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου ξεκινούν οι κανονικές προβολές με δύο προβολές καθημερινά: την πολυαναμενόμενη ταινία animation LIGHTYEAR (προβολή στις 9 το βράδυ), καθώς και τη γαλλική ταινία «Το γεγονός», που πήρε το Χρυσό Λέοντα στο φετινό φεστιβάλ της Βενετίας, που θα προβάλλεται  στις 11 μ.μ.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα:

– fb Σινέ Πυλαία

– τηλ 2313302635

– site Δήμου

– σε όλες τις εφημερίδες και site στο πρόγραμμα κινηματογράφων

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο