Με ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ και φέτος οι ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη

ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ που απεικονίζουν τη φαντασία και την αθωότητα των μικρών παιδιών, μαθητριών, αλλά και μαθητών του δημοτικού που φοιτούν στα τμήματα εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου, είναι οι πασχαλινές κάρτες του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη. Οι μικροί καλλιτέχνες τήρησαν και φέτος πιστά μία παράδοση που καθιερώθηκε στον δήμο τα τελευταία χρόνια,  δίνοντας έτσι το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στις Άγιες Ημέρες του Πάσχα που περιμένουν μικροί και μεγάλοι.

Μαθητές και μαθήτριες που κατάφεραν και πάλι φέτος να εντυπωσιάσουν με τη γόνιμη φαντασία και την τρυφερή ευαισθησία τους. Οι φετινοί νικητές: Νικόλας Κοτσιφύτης (Έ τάξη Δημοτικού Πανόραμα), Δημήτρης Παντούδης (B΄ τάξη Δημοτικού Πανόραμα), Αναστασία Ποιμενίδου (ΣΤ’ τάξη Δημοτικού, Πυλαία), Χαρά Γούλα (Ε΄ τάξη Δημοτικού, Πυλαία), Γεωργία Μακρή (Β΄ τάξη Δημοτικού, Πυλαία), Έλενα Κολοβού (Ε΄ τάξη Δημοτικού, Πυλαία), Αναστασία Παπαδοπούλου (Δ΄ τάξη Δημοτικού, Πυλαία),  Νικολέτα Καραμπίνη (Γ΄ τάξη Δημοτικού, Χορτιάτης).

Οι ζωγραφιές τους θα συνοδεύσουν και φέτος τις ευχές του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου του δήμου που θα αποσταλούν όπως κάθε χρονιά μαζί με τις πασχαλινές κάρτες του δήμου. Μία επιπλέον ζωγραφιά στολίζει την κάρτα με τις ευχές της ΠΕΔ/ΚΜ και του προέδρου της,  Ιγνάτιου Καϊτεζίδη. Νικήτρια σε αυτή την κατηγορία η Ελένη Καντά, μαθήτρια της Α΄ τάξης Γυμνασίου από το Πανόραμα.

Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές και τις νικήτριες! Πολλά μπράβο αξίζουν όμως και σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την πανέμορφη και αισιόδοξη πρωτοβουλία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο