Μια ευκαιρία στην κρίση – Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Στη Γαλακτοκομική ΕΠΑ.Σ. Ιωαννίνων του Eλληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ)-Δήμητρα λειτουργεί η ειδικότητα της  «Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας». 

Στη Σχολή λειτουργεί οικοτροφείο που παρέχει δωρεάν στέγαση και διατροφή σε όσους το επιθυμούν.

Η Σχολή διαθέτει 95χρονη εμπειρία και είναι το μοναδικό φυτώριο Τυροκόμων στην Ελλάδα.

Οι σπουδαστές παρακολουθούν εξειδικευμένα μαθήματα όπως: Τεχνολογία Γάλακτος, Χαρακτηριστικά και Ιδιότητες του Γάλακτος, Εργασιακό Περιβάλλον, Γεωργική     Οικονομία και Παραγωγή. Κατά τη διάρκεια των σπουδών εκπαιδεύονται στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων, στον Εξοπλισμό Γεωργικών Βιομηχανιών Γάλακτος,  καθώς και  στη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. 

Η Σχολή στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα και διαθέτει άριστη υλικοτεχνική υποδομή, βιβλιοθήκη και σύγχρονα εξοπλισμένα εργαστήρια.

Οι σπουδαστές, όταν αποφοιτήσουν είναι έτοιμοι να απασχοληθούν στη βιομηχανία γάλακτος και  να στελεχώσουν  με επιτυχία οποιαδήποτε μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων ή και να ιδρύσουν δική τους μονάδα.

Εγγραφές: από 1 έως 14 Σεπτεμβρίου (απαιτείται τουλάχιστον ενδεικτικό Α’ Λυκείου)

Πληροφορίες:  Άκης Ψωμάς τλ 6977272602. e-mail:[email protected]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο