«Μία ζωγραφιά..είναι η ζωή» Μια διαδραστική ομιλία για τις προκλήσεις που συναντάμε στη ζωή, τις επιλογές που κάνουμε και τις προϋποθέσεις για να έχουμε υγιείς σχέσεις. ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό

«Δεν είναι μόνο τα μολύβια που χρησιμοποιούσαμε όταν ήμασταν μαθητές για να γράψουμε τα μαθήματα στο τετράδιο μας… είναι κι εκείνα με τα οποία γράφουμε κάθε στιγμή την ιστορία της ζωής μας…»

Ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και η Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Α.Π. Βίκυ Κανέλλου σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο ‘Μια ζωγραφια..είναι η ζωή’ με ομιλήτρια την Ψυχοθεραπεύτρια – Συγγραφέα Νέλη Βυζαντιάδου. Συμμετέχει η θεατρική ομάδα της Κ.Ε.Π.Α.Π. με τους ηθοποιούς Νεφέλη Ανθοπούλου, Φέκη Κουκαρούδη και Ηλία Μποέμ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο ‘Σταύρος Κουγιουμτζής’ στο Δημαρχείο Πανοράματος.

…λίγα λόγια για την ομιλήτρια

Η Νέλη Βυζαντιάδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη όπου και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων, επόπτρια και εκπαιδεύτρια επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

Σπούδασε Ψυχολογία στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Α.Π.Θ και εξειδικεύτηκε στη χορήγηση ψυχομετρικών δοκιμασιών. Ακολούθησαν δύο κύκλοι μεταπτυχιακών σπουδών εκ των οποίων ο ένας στη Συμβουλευτική και ο άλλος στην Ψυχοθεραπεία μέσω Ψυχοδυναμικού Ψυχοδράματος. Μετεκπαιδεύτηκε επίσης ως επόπτρια και εκπαιδεύτρια ψυχοθεραπευτών με κατεύθυνση το Ψυχόδραμα και ως συστημική σύμβουλος ζεύγους.

Από το 1991 ως το 2001 εργάστηκε σε ψυχιατρικές δομές της πόλης μας ενώ από το 2001 ασχολείται αποκλειστικά με το ελεύθερο επάγγελμα. Συνεργάζεται με διάφορους φορείς και συλλόγους ως συντονίστρια επιμορφωτικών σεμιναρίων και διεξάγει εδώ και πολλά χρόνια ομιλίες που απευθύνονται σε ανθρώπους με ενδιαφέρον γύρω από ζητήματα ψυχικής υγείας.

Είναι συγγραφέας 6 βιβλίων και ετοιμάζει τα επόμενα δύο που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους. Αρθρογραφεί στην Κουλτουρόσουπα και στην Καρφίτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο