Σάββατο 4/3 συγκεντρώνουμε Φάρμακα και Υγειονομικό Υλικό στο δημαρχείο Πυλαίας – «Όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΙ στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ μια καλή πράξη που δεν θα μας κοστίσει τίποτε, αλλά θα δώσει χαρά σε πολλούς συνανθρώπους μας! Αντί να πετάξουμε, τα φάρμακα που πλέον δεν μας χρειάζονται, να τα δωρίσουμε προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν αυτοί που τα έχουν ανάγκη και αδυνατούν να τα αγοράσουν.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Δημαρχείο Πυλαίας (Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 1, 55535) .

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  καλεί τους κατοίκους του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη να προσφέρουν προς τους αναξιοπαθούντες δημότες μας φάρμακα όλων των ειδών, γάζες, επιδέσμους, διάφορα είδη υγειονομικού υλικού και ό, τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένας ασθενής.

Στον χώρο συγκέντρωσης, στο δημαρχείο Πυλαίας, ο δήμος μας θα διαθέσει δύο υπαλλήλους  του (ο ένας εκ των οποίων Νοσηλευτής, λόγω της φύσης της δράσης), οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για τη συγκέντρωση και παραλαβή των φαρμάκων  και του υγειονομικού υλικού και θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο