ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟΥ με «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» στην ΠΥΛΑΙΑ και «Της Γκόλφως το Μνημόνιο» στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΔΥΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ και ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ παρουσιάζει αυτό το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου 2022 ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη στο Πανόραμα και στην Πυλαία.

  • ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΪΟΥ 2022, ώρα 30 μ.μ. σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη παρουσιάζει ένα αγαπημένο θεατρικό έργο, την αντιπολεμική σάτιρα «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου στο Θερινό Αμφιθέατρο εκδηλώσεων του Πέτρινου Πολιτιστικού Κέντρου (Πολυτεχνείου 20, Πυλαία).

Την παράσταση που έχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό ερμηνεύουν, οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης «Entremosotros», με την υποστήριξη της  Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Τουρισμού. Το έργο έχει σκηνοθετήσει η Αναστασία Τσακίρη με βοηθό σκηνοθέτη τον Αλμπέρτο Σεβή, τα σκηνικά ετοίμασαν οι Αλμπέρτο Σεβή και Karen Apinian, ενώ στο Φως – Ήχο είναι οι Εύα Σεβή – Ηλιάνα Ερρέρα. Στην παράσταση παίζουν οι εξής: Σολ Γκερσών, Αλμπέρτο Σεβή, Αλίκη Άντζελ, Γωγώ Ασβεστά, Αλμπέρτο Πέρεζ, Σαλίνα Μαιρ, Γιώργος Κεμεκενίδης, Δαυίδ Ναχμίας, Χρήστος Βυρώζης, Σάμι Πέρεζ, Μίνα Αμανατίδου. Στο τραγούδι της έναρξης η Άννα Στάμογλου.

  • ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2022, ώρα 8 μ.μ. ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη σε συνεργασία με το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πανοράματος παρουσιάζει ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ μια παράσταση διαφορετική από τις άλλες, το διασκευασμένο βουκολικό δράμα «Γκόλφω» με τον σατυρικό τίτλο «Της Γκόλφως το Μνημόνιο» των Άρη Μπιτσώρη και Ηλία Κουτσονικόλα, στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» (δημαρχείο, Απ. Σαμανίδη 21, Πανόραμα).

Η παράσταση σε διασκευή/σκηνοθεσία Ιωάννη Τσιπέλη, που γίνεται με την υποστήριξη του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη και τις ερασιτεχνικές Θεατρικές Παραγωγές «Χειροκρότημα» έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν δωροεπιταγές οποιουδήποτε ποσού, από οποιοδήποτε κατάστημα τροφοδοσίας για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα».

Στο έργο συμμετέχουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφανίσεως: Ζαχαρούδης Δημήτρης, Φουτσοπούλου Δάφνη, Καλογερομήτρου Βάνα, Ακριτίδου Ιωάννα, Καλογερομήτρου Όλγα, Βογιατζής Αρχέλαος, Κουτσοκώστα Χαρά, Γανωτής Άγγελος και Ακριτίδης Παύλος. Χορογράφος: Βίβιαν (Ρόμπερτς) Τσουρβάκα. Φωτογραφία: Ιωάννης Γρηγοριάδης. Βιντεοσκόπηση – Trailer: Δήμητρα Πολιτίδου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο