Συναυλία του Δημήτρη Νικολούδη στο δάσος Φιλύρου

Στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη ο Δημήτρης Νικολούδης- «Εκεί… στην άκρη του δρόμου»

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία, οι μουσικές βραδιές του Σεπτέμβρη στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, με την μελωδική ερμηνεία του σπουδαίου Θεσσαλονικιού, Δημήτρη Νικολούδη.

Υπό τη διοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Τουρισμού, ο Δημήτρης Νικολούδης θα παρουσιάσει τη δική του μακρόχρονη και διακεκριμένη πορεία στα τεκταινόμενα της μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ο Θεσσαλονικιός ερμηνευτής, συγκέντρωσε υλικό από αγαπημένους δημιουργούς φίλους του, με τους οποίους συνεργάστηκε είτε δισκογραφικά είτε συναυλιακά. Από αυτό το υλικό εκδόθηκε ο δίσκος «Εκεί… στην άκρη του δρόμου». Στη συναυλία ο Θεσσαλονικιός ερμηνευτής θα παρουσιάσει κομμάτια από τον συγκεκριμένο δίσκο, αλλά και την υπόλοιπη δική του προσωπική δισκογραφία.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ στο θερινό αμφιθέατρο στο δάσος του Φιλύρου και είσοδος είναι ελεύθερη.

«Είναι υποχρέωσή μας να τιμούμε, σπουδαίους Θεσσαλονικιούς ερμηνευτές, όπως τον Δημήτρη Νικολούδη και χαρά μας να προσφέρουμε στον κόσμο μουσική, χορό, και αξέχαστες στιγμές με αγαπημένους καλλιτέχνες» τόνισε σε δήλωσή της η Αντιδημαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Κωνσταντινίδου Ανατολή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης
Μετάβαση στο περιεχόμενο